Невероятният Алое Активатор

невероятният алое активатор

Алое Активатор

Алое Активатор представлява чист стабилизиран гел от Алое Вера извлечен от узрели листа на растението Алое Вера, стабилизиран (и стандартизиран), така че да съхрани целият лечебен и хранителен потенциал на пресния гел за период от пет години с алантоин – органично вещество подпомагащо растежа и обновяването на клетките. В Алое Активатор съдържанието на Алое Вера е най-високо от всички наши козметични продукти – над 98%. Той  предпазва кожата ви от микробни инфекции. Алое Активатор е отлично овлажняващо вещество, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Нивото на pH на Алое Активатора е 4.5, което го прави достатъчно нежен дори за най-чувствителната кожата (като тази около очите).

Алое Активаторът  има невероятно много приложения. Макар и принципно да е смятан за част от Специализираната серия продукти за грижа за кожата той е изключително ефективен сам по себе си за най-различни други цели. Можете да използвате Алое Активатора като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоите памуче с Алое Активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с Алое Активатор.

Лекари и лечители използват Aloe Activator  в помощ на лечението на редица дерматологични заболявания, като дерматози, хронични улцерозни състояния, при акутни (възпалителни) рани по кожата, мускулите, сухoжилията и ставите, при артритни заболявания, при алергии, при бактериални, вирусни и гъбични инфекции на кожата и тялото, при поражения от топлина, радиация и химически изгаряния, при предоперационни и следоперационни травми, при ухапвания от неотровни насекоми (пчели, оси, комари, паяци и други), при болезнени раздразнения, отоци, възпаления, некрози, спазми на мускулите или патологични изменения, диабетни рани и др.
Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта Алое Активатор се втрива директно в кожата на нараненото място, или се прави компрес с него.

Показания:

Няма точка от човешкото тяло, където не би могъл да се използва. Няма препарат, с който да не може да се съчетае. Нещо повече – удвоява ефекта от приложението на всеки препарат (осигурява му добър терен за действие и максимална резорбируемост). Aloe Activator вече с успех е бил прилаган повече от 20 години и дори списъкът по-долу да Ви идглежда дълъг, без съмнение той не е напълно изчерпателен. Той може да служи по-скоро като насочващ за лекарите и лечителите за възможните употреби.
Aloe Activator е прилаган с изключителен успех при: екземи, дерматити, акне, импетиго, себорея, алопеция, склеродерма, псориазис, херпес симплекс, брадавици, декубитални язви – decubitos ulcers (bed sores), chronic leg ulcers, radiation ulcers, abrasions, обриви (и алергични), контузии, при възпаления на сухожилията, при възпаление на клепачите и ушите, при различни заболявания на очите,  при рани (на диабетици също) , при остри възпаления на горните дихателни пътища, грип, хрема, синузит, астма и бронхити, при болки в ушите и гърлото, при хемороиди и много други.

Начин на приложение и дозировка:

Във всички случаи паралелно е препоръчително да се приема Aloe Vera Gel (код: 15), Прополис таблетки (код: 27) и Absorbent-C (код: 48).
• В носа – капват се по една-две капки във всяка ноздра и силно се смърка, така че капките да се разпрашат и да попаднат колкото се може по-навътре и върху по-голяма площ.
• В ушите – капва се по една-две капки в едното ухо. Лежи се на една страна около 15 минути, след което се поставя памуче в ухото и процедурата се повтаря с другото ухо.
• Инхалации (при бронхиална астма, бронхити) – една чаена лъжичка от активатора се изсипва в чаша вряща вода за инхалации. За тези астматици, които не понасят горещата пара, за предпочитане е да се капнат 1-2 капки Aloe Activator по-навътре в носа и да се смръкнат, така че да се разпръснат в горните дихателни пътища и с вдишания въздух да попаднат в трахеята (или да се вдишва така наречената „алоева мъгла“ – поставя се Aloe Activator или гел в разпръсквач и се впръсква в носа).

Прочетете още:

Comments are closed.