Горене на мазнините с Форевър Терм

горене на мазнините

Форевър Терм – съчетава древна традиция със съвременни изследвания

Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато, но този стремеж не е нещо ново. Още в древните цивилизации на Рим и Гърция хората са поддържали здравето и физическата си форма.

Форевър Ливинг съчета древни традиции с най-нови научни изследвания и технологии, за да ви предложи нов съюзник във вековното предизвикателство да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Името му е Форевър терм, а мощните му съставки повишават енергията и дават тласък на метаболизма.

Форевър терм съчетава патентована билкова формула с изключителна подборка от полезни хранителни вещества, за да стимулира всички аспекти на метаболизма и да оптимизира способността на тялото да изгаря мазнини. Съставките на продукта идват от всички краища на планетата и се използват от векове. Но най-съвременните проучвания също потвърждават ефикасността на всяка от тях да зарежда с енергия, да активира метаболизма и да подсилва действието на здравословните програми за отслабване

Зелен чай

Употребата на зеления чай датира от 1766 г. пр. н. е. в Китай, а в Япония сервирането му се е превърнало в изискана церемония. Днес учените откриват, че зеленият чай съдържа важни антиоксиданти и нутриенти. Един от тях е полифенолът EGCG (епигалокатехин галат), изследван заради способността си да стимулира термогенезата и да подпомага процеса на изгаряне на мазнини в тялото.

Зелено кафе

Зеленото (сурово) кафе е известно по целия свят, но консумацията му води началото си от Африка. Тамошното население дъвчело зелените зърна като добър източник на хранителни вещества и антиоксиданти. Когато кафето се пече, то губи част от полезните си съставки, сред които и хлорогенната киселина. Според най-новите изследвания този антиоксидант оказва благотворен ефект върху начина, по който тялото усвоява и преработва захарите от храната. Смята се, че има потенциал да повлиява положително и хормоните на глада и да ни помага да се чувстваме сити по-дълго.

Гуарана

Гуараната е част от културата на Амазония от древни времена. Племето на мауесатерите я нарича „еликсир на дълголетието“. Те я консумирали като средство за потискане на апетита по време на пости, за да им помага да се справят по-лесно с ограничените количества храна. Днес учените откриват многобройни антиоксиданти и полезни вещества в гуараната, които могат да обяснят славата ѝ на „еликсир на дълголетието“. Естественото съдържание на кофеин повишава енергията. В съчетание с останалите съставки в растението може да допринесе за потискане на глада и стимулиране на метаболизма

Незаменими витамини

Към мощните билки Форевър терм добавя и специално подбрани нутриенти за подкрепа на обмяната на веществата и изгарянето на мазнини. Витамините от В комплекса са незаменими кофактори в процесите на производство на енергия в организма. Особено важна роля за способността на тялото да изгаря мазнини играят витамини В1, В3, В5 и В6, но именно те се изчерпват от ежедневния стрес. Витамин С е ключов нутриент за транспортирането на мазнините до мускулните клетки, за да бъдат използвани за енергия. Според проучванията хора с недостиг на витамин С горят по-малко мазнини от тези с по-високи нива и затова добавихме 75 мг от антиоксиданта във Форевър терм.

Ако искате да се вталите и да се чувствате по-енергични, черпейки от мастните ресурси на собственото си тяло, изберете фантастичния Форевър терм!

Форевър Терм подкрепя всички фази при горене на мазнините

Почти всеки иска да се освободи от телесните мазнини и да е по-жизнен. Когато тялото има нужда от енергия, то предприема няколко основни стъпки, за да си я осигури.

Първа фаза: освобождаване на мазнини от депата

При нужда от енергия надбъбречните жлези произвеждат хормоните адреналин и норадреналин (известни още като епинефрин и норепинефрин),. Те стимулират освобождаването на мазнини от мастните клетки. За синтеза им са незаменими витамини С и В комплекс и затова ги включихме във формулата на Форевър терм. Добавихме още зелен чай и гуарана, за които също е доказано, че допринасят за производството и ефективността на горящите мазнините хормони.

Втора фаза: транспортиране на мазнините до мускулите за превръщане в енергия

Щом мазнините бъдат освободени от депата, те не само трябва да стигнат до мускулите, но и да проникнат в тях и по-точно в клетъчните митохондрии, които да ги преобразуват в енергия. Наричани клетъчни енергийни фабрики, митохондриите разграждат въглехидратите и мазнините до клетъчна енергия (известна като АТФ). За да стигнат мастните киселини до тях и да бъдат превърнати в енергия, е нужен ензимът карнитин трансфераза. Организмът ни го синтезира в самите мускулни клетки, но само ако разполага с достатъчно витамини В3, В6 и най-вече С. Всички те присъстват в състава на Форевър терм, за да сме сигурни, че мускулните клетки ще могат да произвеждат карнитин трансфераза.

Трета фаза: изгаряне на мазнините за клетъчна енергия

Стигнали до митохондриите, мастните киселини и въглехидратите се преобразуват в клетъчна енергия (АТФ) чрез ензимите на бетаокислението, цикъла на Кребс и дихателната верига. Тези ен- зими имат нужда от специфични В вита- мини като кофактори. Форевър терм съдържа витамините В6, В1, В3 и В5,. По този начин подпомага тези метаболитни пътища и да осигури оптимална способност за изгаряне на мазнини в митохондриите.

Като се грижи тялото да разполага с всичко необходимо за осъществяване и на трите фази от процеса на горене на мазнини, Форевър терм ви предлага максимални резултати. Това е най-добрата натурална хранителна добавка за подобряване на способността на тялото да изгаря мазнини. Те е ненадмината като помощник на здравословна програма за хранене и движение.

Източник: месечен бюлетин на Форевър, бр,158, 2015г.

 

Прочетете още:

Comments are closed.