15 причини да опитате Форевър Ливинг Продъктс

15 причини да опитате флп

Форевър Ливинг Продъктс

Лидер в индустрията предлага научно доказани решения за по-добро здраве и финансова стабилност

 

 1. Пълноценно хранене
  Продуктите на Форевър осигуряват на организма широк спектър от хранителни вещества, необходими за здраве и жизненост.
 2. За всички системи в тялото
  Продуктите на ФЛП не са само напитки от алое. Гамата ни включва разнообразни хранителни добавки с доказан принос за оптимално функциониране на всяка система и процес в организма.
 3. Подкрепени от науката
  Буквално стотици изследвания демонстрират, че алое вера е една от най-добрите супер- храни от природата. Внушително множество проучвания подкрепят и останалите основни съставки в нашия широк спектър от продукти.
 4. Безкомпромисно качество
  Форевър Ливинг Продъктс контролира отглеждането, брането и обработката на своето алое вера – от растението, до продукта и до вас. Резултатът са висококачествени продукти на разумни цени.
 5.  Подкрепа за имунитета
  Напитките от алое вера и останалите продукти на компанията предлагат природна помощ за имунната система.
 6. Добро храносмилане
  Продуктите от алое вера на ФЛП притежават натурални пречистващи свойства, които подпомагат оптималното усвояване на полезни вещества от храносмилателната система, като същевременно допринасят за развитието на полезни бактерии.
 7. Борба с признаците на стареене
  Ненадминатото по качество алое вера, както и останалите съставки в продуктите на Форевър, предоставят градивен материал за поддържане на здрава кожа и се противопоставят на признаците на стареене.
 8. Здрави зъби и хигиена на устата
  Доказано е, че алое вера е особено полезно за зъбите, венците и цялата устната кухина. Приемайте редовно напитките от алое и почиствайте зъбите си с гела Форевър брайт“ и по-рядко ще се срещате със своя стоматолог.
 9.  Здравословен контрол на теглото
  Нашето алое вера и другите ни продукти и програми по естествен път помагат на организма да изчисти храносмилателната си система, което допринася за поддържане на здравословно тегло.
 10. Градивни елементи за тялото
  Аминокиселините са „тухличките“, от които е изградено нашето тяло и са необходими за многобройни процеси в него. Осем от незаменимите аминокиселини откриваме в гела от алое вера.
 11. Витамини и минерали
  Гелът от алое на Форевър осигурява многобройни важни за здравето микроелементи и витамини, сред които калций, натрий, желязо, калий, хром, магнезий, манган, мед, цинк и витамини А, В1, В2, В6, В12, С и Е, фолиева киселина и ниацин.
 12. Повече енергия
  Продуктите на ФЛП допринасят за клетъчното хранене и така ви зареждат с жизненост и допълнителна енергия.
 13. Бързо и нежно облекчаване
  Алое вера е известно от древността със своето бързо действие за облекчаване на леки изгаряния, порязвания, ожулвания, както и за ускоряване на синтеза на колаген.
 14. Лидер в индустрията
  Форевър Ливинг Продъктс и Aloe Vera of America имат основополагащ принос за създаването на индустрията с алое вера. Компаниите от семейството на Форевър са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на продукти от алое вера в света.
 15. Уникална възможност
  Неповторимата гама от продукти на Форевър е основа за изграждане и на финансова стабилност, по-голяма свобода и по-добър живот.

Източник: месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.127, 2012г.

Прочетете още:

Comments are closed.