Движението е здраве

движението е здраве

Движението е здраве и добро настроение

Пролетта идва, а с нея и желанието ни да се отърсим от зимната летаргия, да изчистим дома, тялото и съзнанието си. В сезона, когато всичко около нас се пробужда за нов живот, някак отвътре ни идва да последваме природата и да възродим и себе си. А най-лесно и приятно е, като започнем да се движим повече. Сега е най-добрият момент за програма Форевър Ф.И.Т.!

хората не могат да отслабнатВсички знаем колко е важно редовното движение. Но в днешно време повечето от нас водят много заседнал начин на живот, физическата активност често дори напълно отсъства от всекидневието ни. За последствията четем и чуваме непрекъснато, виждаме ги около себе си, усещаме ги и върху самите нас. А е доказано, че редовното движение укрепва тялото, изпълва ни с енергия, отразява се добре на психиката, подобрява способността ни да се концентрираме, всички органи и системи функционират много по- добре, когато живеем активно.

Няма нужда да се превръщате в роб на фитнес салона, достатъчно е да откриете най-подходящия лично за себе си начин да превърнете физическите упражнения в част от начина си на живот. Мнозина споделят, че се чувстват най-добре, когато започнат деня си с тренировка, защото ги изпълва с тонус и настроение за целия ден. Все пак всеки е различен и разковничето е да намерите режима, който най-добре се вписва във вашия живот. Не се хвърляйте да си купувате годишна карта за фитнес или пък най-скъпата и най-модерната екипировка. Лесно е да сте активни – започнете с енергични разходки и избирайте по-здравословни храни.

За да не се лутате и чудите как да превърнете редовното движение и доброто хранене в част от всекидневието си, изберете програма Форевър Ф.И.Т., която е разработена именно с тази цел. Идеята на пакетите F15 е да ви въведат във фитнеса постепенно, по устойчив и напълно постижим начин.

Три са нивата, от които можете да изберете най-подходящото за себе си – начинаещи, средно напреднали и напреднали. А преминете ли през всички, ще придобиете най-важните двигателни и хранителни навици, а ще постигнете и желаното тегло. Във всеки F15 пакет има специално подбрана комбинация от продукти, които зареждат тялото ви с необходимото и ви помагат да следвате избрания курс. В кутията ще откриете и подробен наръчник с идеи за рецепти, съвети и тренировки.

F15 НАЧИНАЕЩИ

Новаци ли сте във физическите упражнения и съзнателното хранене? Тогава започнете с F15 за начинаещи. Специално разработените тренировки ще ви запознаят с основите на фитнеса, ще научите базовите движения и как да стимулирате сърдечносъдовата си система. Положете начало с лесни за следване напътствия, здравословни рецепти, продукти, контролиращи теглото и съвети за начина ви на живот.

F15 СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

А може би вече водите умерено активен живот и искате да ускорите темпото? Прескочете направо на F15 за средно напреднали. Пакетът включва подбрани рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога плюс любимите ви Форевър продукти за контрол на теглото и много ценни съвети. С F15 за средно напреднали ще преобразите тялото си и ще замените мастните тъкани с чиста мускулна маса.

F15 НАПРЕДНАЛИ

Ако пък сте активно спортуващи и търсите по-добра програма за постигане на целите си, защо не опитате F15 за напреднали? С целевите упражнения и по-сериозните кардио тренировки в програмата ще подчертаете релефа на мускулите си, а ценните съвети за хранене според типа тяло и за правилно разпределяне на порциите ще ви помогнат да се изкачите на следващото ниво в здравословния и активен начин на живот. Интензивен режим, подходящ за всички, които търсят нови предизвикателства.

Дори да сте от хората, които намират фитнес програмите за ограничаващи или отегчителни, опитайте с Форевър Ф.И.Т. – приятно ще се изненадате как ще се промени нагласата ви!

 

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.193, 2018г.

Прочетете още:

Comments are closed.