Компанията за Алое Вера

Форевър Ливинг Продъктс

Сега, когато честваме 40 години в бизнеса и гледаме напред – към онова, което ни очаква през следващите 40, че и по-нататък, доста размишляваме кои точно сме ние като компания и още по-важното – кои искаме да бъдем.

Мнозина от вас минават през същото и в собствения си бизнес. Създаването на лично твоя марка се превръща във важно упражнение за определяне на това КОЙ ще бъдеш и какъв ще е уникалният отпечатък в твоя Форевър бизнес.

И към вас ще отправя същото предизвикателство като на екипа тук, в централния офис – наистина да отделите време и хубаво да помислите по този въпрос. Кой сте вие? С какво е уникален вашият бизнес? Каква е личната ви търговска марка? Отговорът на тези въпроси може и да не е лесен. Но резултатът от упражнението ще бъде по-ясна цел и посока. Може дори да откриете своята собствена мантра или да формулирате личната си мисия. Убеден съм, че най-малкото и вие като нас ще се фокусирате по-добре.

Та кои сме ние? Ние сме компания за продукти, компанията за бизнес възможности, компания за надежда. Всяко от тези неща представя съществена част от бизнеса ни, но реално не казва КОИ точно сме ние. Наложи се да помислим по-сериозно.

Кое е късчето вълшебство, отличаващо Форевър от останалите фирми? Кое е нещото, което правим по-добре от всички? Сферата, която ни определя и която никой друг не може да се съревновава с нас?

Ние сме КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА.

Ние сме най-големият в света производител, преработвател и дистрибутор на алое и продукти от алое. Процесът ни, познат като „от растението до продукта и до вас“, ни позволява да контролираме качеството на нашето алое и разходите във всеки етап, гарантирайки, че само най-доброто от природата стига до вратата ви, за да помогне на вас и вашето семейство да изглеждате и да се чувствате по-добре. Отнасяме се към това изключително сериозно.

Толкова сериозно, че през последните няколко години сме подели значителни инвестиции да подобрим плантациите и производствените си предприятия, за да направим път на най-голямото си нововъведение – алое напитки без консерванти. В състава на нашите изумителни Гел от алое вера, Алое бери нектар и Алое праскова ще има небивало високо количество алое, за да покажем на практика, че говорим наистина сериозно. Защото твърдо вярваме, че не е достатъчно да определиш своята марка, а трябва и да я живееш.

Без да издавам прекалено много, ще ви кажа, че ни очакват изключително вълнуващи неща, докато празнуваме 40-ата си годишнина и планираме бъдещето. Много ще ви хареса всичко, което предстои през следващите месеци и с гордост ще разказвате на всички, че сте част от КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА.

 

 

Продължавайте да се усмихвате,
Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Прочетете още:

Comments are closed.