Отстъпки

отстъпка

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ С ФОРЕВЪР И ПОЛЗВАЙТЕ ОТСТЪПКА

Ела в Екипът на Готините!

Запиши се сега. НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО Е!

Защо да се включиш?!

 • Безплатно е;
 • Няма месечни или годишни такси;
 • Веднага получаваш правото да си пазаруваш с 5% отстъпка  директно от производителя Форевър Ливинг Продъктс при всяка твоя поръчка;
 • А по-хубавото е, че има два  стартови пакета. Единият е „Стартирай пътешествието си“(съдържа в себе си програмата DX4), , а другият стартов пакет е „Погрижи се за себе си:“(съдържа програмата Клийн9). Ако избереш един от тях,   веднага получаваш правото при следващи покупки да си пазаруваш с 30% отстъпка. Избирайки пакет, ще спестиш парички за напред. Не е лошо, нали?;
 • Не си задължен да закупиш веднага стартов пакет, можеш да избереш други продукти според нуждите и след време да изпълниш условията за 30% отстъпка;
 • Не губиш своя код за отстъпка;
 • Не се изисква да правиш месечни или годишни обороти;
 • Ставаш само клиент на отстъпка – никой не те задължава да дистрибутираш продукти, но когато пожелаеш можеш да започнеш да развиваш свой екип;
 • Получаваш достъп до свой онлайн Форевър магазин и можеш да поръчваш колкото и когато искаш – онлайн или по телефон;
 • Подаряваш на себе си и семейството си най-ценното – здравето!

Нека храната ви бъде лекарство и лекарството — храна!
                                                                             Хипократ

САМО ВЪЗМОЖНОСТИ, БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

ХАРЕСВА ЛИ ТИ?

Вариант 1:

 1. Регистрирайте се онлайн оттук: https://thealoeveraco.shop/3IONjxpx
 2. Избери как да се регистрираш:
  ♠ Първият вариант е като преференциален клиент с 5% отстъпка, докато не изпълниш условията за пазаруване по цени на едро с 30% отстъпка. Избирайки тази опция, ще ти се зареди онлайн магазинът и така ще можеш да избереш желаните от теб продукти, които автоматично виждаш с отстъпка.
  ♠ Вторият вариант е да избереш опция да се регистрираш директно като Собственик на Форевър Бизнес. Това означава, че трябва да избереш един от стартовите пакети на Форевър, които можеш да разгледаш ТУК.  Избирайки стартов пакет, всяка твоя следващата поръчка ще бъде по цени на едро и веднага получаваш правото да създаваш свой екип, при желание да развиваш свой бизнес и да получаваш доходи от Форевър.
 3. След като избереш вариант, системата ще те попита дали адресът ти е в България. Потвърди. Ако живееш в чужбина, то от падащото меню избери държавата си.
 4. Вече си избрал продукти или стартов пакет. Отиди в кошницата за да завършиш регистрацията. Отбележи, че си съгласен с всички условия, провери избраните продукти и кликни „напред“. След това попълни своите данни за кореспонденция и парола, с която ще влизаш в бъдеще в своя онлайн Форевър магазин.
 5. След като си въвел своите данни, натисни бутонът „Изпрати“.
  В случай, че линкът не работи и не виждаш мен Габриела Сгънатова като препоръчващ СФБ (спонсор), избери опцията, че познаваш такъв човек и въведи в полето за търсене моето ID 359000045806 и натисни „търси“, за да може системата да ме намери.
 6. И последните стъпки са да избереш начин на доставка и плащане.
 7. До 2-3 дни в зависимост от работното време на куриерската фирма ще получиш своята поръчка.
 8. НЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ? НЯМА ПРОБЛЕМ! Форевър има офиси в над 160 държави и това не е пречка! Където и да си можеш да се включиш. Само ми пиши и ще ти обясня!

ЧЕСТИТО! Вече си в най-готиния Форевъв екип!

Вариант 2:

1. Предлагам да ти помогна с получаването на клиентски код и пускането на поръчка.

Обади ми се на тел. 0889 799 126 или ми пиши на gaburata@gmail.com

Comments are closed.