Доставка

доставка

Изпълнявам поръчки на територията на цяла България.

Всички цени са последно актуализирани към 01.02.2023г.

Доставките се изпълняват според условията на куриерски фирми Еконт или Спиди. Необходимо е да посочите кой / кои продукти желаете да поръчате (името на продукта и неговия код), да оставите телефон за връзка с Вас, имена на получател и с кой куриер предпочитате да Ви бъдат доставени.  Всички цени в сайта са за крайни клиенти.

Връзка с мен за поръчки и въпроси:

  1. Можете да се свържете с мен на телефон 0889 799 126 – може да ми пишете и на Вайбър.
  2. Ако Ви е по-удобно можете да ми изпратите ел.съобщение на e-mail: gaburata@gmail.com
  3. Можете да ме намерите и във  Facebook: Габриела Сгънатова.
  4. Дори и да не живеете в България можете да ползвате тези страхотни продукти. За по подробна информация как да се случи това се свържете с мен по един от начините, посочени по-горе.
  5. Може да използвате и формата за контакт по-долу, като попълните Вашето име, телефон за връзка, валиден имейл адрес*.  В съобщшението моля да посочите кой продукт желаете да поръчате, брой и до къде да бъде изпратен. След като получа и обработя съобщението, ще получите потвърждение на посочения имейл адрес.

Ако сте от Варна, поръчката може да бъде получена лично от мен.

Пазарувайте по цени на едро:
Всеки може да си пазарува проуктите с 5% или 30% постоянна отстъпка директно от производителя Форевър, като си създаде личен профил, който му дава достъп до онлайн магазин. Можете да създадете своя акаунт безплатно онлайн чрез   ТОЗИ ЛИНК.

Стъпките за създаване на свой личен профил са обяснени подробно в раздел ОТСТЪПКИ .При нужда от повече информация, не се колебайте да ме потърсите, независимо дали е делничен, или почивен ден!

Пишете на кирилица, в противен случай съобщението няма да се изпрати, само имейлът трябва да бъде с английски букви.

Политика за поверителност

 

Comments are closed.