Коя е ФЛП

КОЯ Е ФОРЕВЪР?

Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моън е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Мрежовият маркетинг го заинтригува с възможностите за финансова свобода, които предлага.

Независимостта и свободата са ключ към създаване на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към личен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Първите продукти и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над 40 години по-късно, Форевър работи в над 160 държави, а годишните продажби надхвърлят 2,8 милиарда долара. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Притежава собствени плантации в САЩ и Доминиканската Република, чиято площ надхвърля 2500 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за партньорите си. С гордост може да се нарече един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Освен козметика и напитки от алое вера, широката гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековити растения и гъби.

Защо да купувам алое вера от Форевър Ливинг Продъктс

Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължава да расте. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!

НАШАТА МИСИЯ

„Създаваме печеливша среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.“

Форевър Ливинг Продъктс започва работа в България през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан Стаев. Днес, над 20 години по-късно, компанията ежедневно осигурява на многобройните собственици на Форевър бизнес от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите, подкрепя ги активно с информация, печатни, маркетингови и онлайн материали, срещи, обучения и най-различни други инструменти за успешен бизнес.

Присъедините се и вие към непрекъснато растящата общност от собственици на Форевър бизнес, стремящи се към по-добър начин на живот, по-добро здраве и финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс!

Comments are closed.