Регулиране на теглото – поставете началото

регулиране на теглото

Регулиране на теглото

Много от хората, които наистина се нуждаят от понижаване и регулиране на теглото, се провалят в опитите си.Отслабването чрез гладуване води не само до дехидратация и загуба на мускулна маса, но и до клетъчен глад и увреждане на стомаха, червата  и черния дроб. Диетичният режим с растителни влакна, е не само нов начин за контрол на теглото,  с всички необходими на човешкия организъм витамини и минерали, но го прочиства  от вредните вещества и оптимизира функциите му. Независимо дали целта ви е да изчистите организма си от токсините, които той сам произвежда и натрупва от околната среда или просто искате да отслабнете Clean 9 ще ви помогне много скоро да започнете да виждате резултатите, към които сте се стремили.

Ще трябва да положите усилия и да упражните воля, за да изпълните програмата докрай. Контролът на теглото е цел , към която всеки се стреми през целия си живот. Постигането и означава промяна в начина на живот и усилията си струват. Наднорменото тегло е състояние, чиято основна характеристика е натрупването на мастна тъкан, в която клетките са с повишен размер и брой. В резултат се влошава качеството на живот и здравето на човека, който страда от това нарушение.

 Ситуациите,които предразполагат към натрупване на килограми и наднормено тегло са следните:

1.Физиологични

-бременност

-менопауза

-различни заболявания

-неправилен начин на хранене

-застоял начин на живот

2.  Психологични

 – безделие

 – проблеми в работата

 – брачни проблеми

 – социални проблеми

– някаква нова дейност

– силен стрес

 Колко често да измерваме теглото си?

Не измервайте теглото си всеки ден, тъй като то се променя от единия ден до другия под въздействието на редица причини. Препоръчва се измерване на теглото един път седмично. Винаги се мерете по едно и също време,тъй като теглото варира в зависимост от това , дали се мерим преди или след хранене,  преди или след посещение на тоалетната, както и с какво сме облечени.

 Последици от наднорменото тегло

1.      Усложнения в сърдечно-съдовата система (артериална склероза)

2.    Стомашно-чревни проблеми

3.    Проблеми с обмяната на веществата и жлезите

4.    Уязвимост от поява на тумори

5.    Механични проблеми с костите и ставите

6.    Кисти,пъпки,стрии,целулит

7.    Проблеми с нервната система

8.    Сексуални (полови) проблеми

9.    Диабет, високо кръвно налягане и подагра

10.  Съкратена продължителност на живота

11.  Проблеми с дишането

12.  Флебит, хернии и т.н

.13.  Промени в черния дроб и пикочния мехур

14.  Проблеми с бъбреците

Контролирайте мерките си

Когато сваляте килограми, мерките на тялото ви могат да се променят непропорционално и да доведат до деформиране на фигурата ви. Това обикновено се случва, ако не правите подходящи физически упражнения. Съществуват и кремове на нашата фирма Forever LivingProducts, които могат да ви помогнат да намалите размерите на дадени части от тялото. Изберете упражнения,които снабдяват белите дробове с кислород, като лека аеробна гимнастика, ходене пеш, плуване, ритмични движения, каране навелосипед и т.н. В своeто..предложение за регулиране на теглото Форевър Ливинг Продъктс е дала примерна програма от физически упражнения, която да ви бъде от полза в този процес. По време на 30-те минути дневно, през които ще спортувате за оптимален резултат е необходимо да поддържате пулс 120, за да се ускори метаболизма и организмът да започне да разгражда мазнините.

Физическите упражнения помагат да:
– се борим със стреса и ни осигуряват добро здраве, тъй като произвеждат ендорфини /хормона на щастието/, източник на отлично настроение и радостна възбуда.
– снабдяват организма с кислород.
– повишават еластичността на мускулите и артериите
– стопяват тлъстините и увеличават мускулната маса
– увеличават капацитета на белите дробове и засилват сърцето
– Важна причина да се правят физически упражнения, е изгарянето на мазнините. В мазнините се натрупва голямо количество енергия, която се използва за задоволяване нуждите на организма, когато се налага: например. при ходене пеш или продължителни физически натоварвания (3300 калории се равняват на 500 г мазнини).

Колко голямо е желанието ви да свалите килограми и как бихте желали да изглежда фигурата ви?

Всяко пътуване започва с първата крачка. Отслабването не става за 1 ден, а изисква време. Тъканите имат “памет”, което кара тялото ви да се върне към предишното си ниво на килограми. Според изследванията, направени в САЩ, за да свалите 453.6 гр., са ви необходими 5 дни. Ако желаете да свалите около 12 кг., са ви необходими 120 дни, за да постигнете стабилно тегло.
За да не угасва ентусиазмът ви, всеки ден в ума ви да е фразата: Само за днес.
Винаги когато се храните, не забравяйте че:приетите калории – калориите,които биват изгаряни =натрупаната    мазнина.
3300 калории = 500гр. мазнина

Важни хранителни навици за понижаване на теглото:

– Хранете се с мярка.
– Храненето е удоволствие, но не единственото. Намерете си някакви заместители, за да не мислите само за ядене.
– Не мързелувайте. Бездействието подтиква към ядене.
– Подгответе се психически да посрещате гости и да гостувате.
–  Носете в чантата си някакъв плод и замествайте с него десерта.
– Не позволявайте да ви обсебват мисли за ядене. Стомашните сокове се отделят, не само когато виждате храна, но и когато си мислите за нея.
– Яжте съвместими храни на едно хранене и следете съдържащите се в тях калории.
– Научете се да бъдете отпуснати и спокойни във всеки един момент.
– Развийте силна воля и увереност в себе си, за да можете да постигнете целта си. Засилететази воля като си повтаряте наум: Да, аз мога!
– Запечатайте в съзнанието си, че да бъдеш пълен е изключително вредно за вашето здраве и добро състояние. Повтаряйте си го отново и отново през целия ден.
За да контролирате наднорменото си тегло, трябва да намалите консумацията на мазнини, особено на тези на животинска основа (с животински произход), както и на въглехидрати, захар и брашно. Всички те съдържат голямо количество калории, малка част от които все пак са ни необходими.
Увеличете консумацията на зеленчуци, плодове и зърнени храни, защото те съдържат най-много витамини и растителни влакна, неоходими за храносмилането и процеса на обмяна на веществата в нашия организъм.

Основни продукти в изчистващата програма  Клийн 9:

Aloe Vera Gel

вътрешно почиства червата от хранителни отпадъци и извършва дезинтоксикация на вредните вещества, натрупани в организма

подобрява усвояването на храната и клетъчното храненерегенерира клеткитедоставя на организма ви богат коктейл от полезни съставки-аминокиселини,минерали,витамини им микроелементичист

-изцяло естествен, произведен и стабилизиран по патентована формула от най-големия производител на Алое Вера в света

Forever Lite Ultra

Пълен заместител на храната-двепорции дневно ви осигуряват 100% от препоръчителните дневни дози витамини, минерали, аминокиселини, въглехидрати, мастни киселини и микроелементи в балансиран вид. FLP гарантира ,че в шейка не се съдържа генно модифицирана соя.Разтваряйте сместа в чаша нискомаслено прясно мляко (10 унции или около 300 мл). Шейкът съдържа качествен протеин, растителни влакна, аминокиселини, витамини и минерали. Те са съставки на най-полезните за човека природни продукти, които подобряват храносмилането и храненето на организма.

Добавки:

Garcinia Plusускорява метаболизма, като стимулира изгарянето на въглехидратите и мазнините, но не и на протеините-съдържа хром, незаменим минерал, който стабилизира кръвната захар и контролира холестерола- подтиска апетита и чувството за глад

Forever Therm Форевър терм има мощна формула за повишаване на енергията и стимулиране на метаболизма, която ви помага да контролирате теглото си по-ефективно. Форевър терм може да ви помогне да стимулирате метаболизма си и да извлечете максимума от полаганите усилия. Екстрактът от зелен чай съдържа мощни полифенолни съединения, наречени катехини. Те имат антиоксидантно действие, активизират метаболизма и е доказано, че подпомагат термогенезата. Форевър терм предлага и натурални кофеинови алкалоиди от семена на гуарана за повече енергия по време на фитнес тренировки.

Forever Fiber – Влакнините са жизненоважни за здравословното и балансирано хранене. В забързаното всекидневие съществува риск да не успяваме да си набавим необходимите количества от тях чрез храната. Новата добавка на Форевър доставя патентована комбинация от бързоразтворими фибри, които подкрепят храносмилането и ви помагат да се чувствате сити по-дълго. Тя не съдържа глутен и ви зарежда с 5 г влакнини в удобни индивидуални дози. Разтваряйте ги в алое, вода или друга напитка по всяко време и навсякъде.

Вода

Приемането на големи количества вода е изключително важно за изхвърлянето на отпадъчните продукти, които се натрупват в резултат на изчистването на организма- не се препоръчва пиенето на вода от чешмата. Идеална за целта е планинската вода. Можете да я замените и с минерална Планът, който ви предлагаме е лесно изпълним и превръща свалянето на килограми в едно леко, приятно и полезно преживяване.
Предварителната представа, че ни предстои да консумираме нещо с приятен вкус, един нискокалоричен десерт и извършването на леки физически упражнения през деня, повишават още повече качествата на програмата, като превръщат този диетичен режим в един ефективен метод за контрол на теглото и за по-добро здраве.

Предназначение на шейка

Диетичният режим с растителни влакна не е хранителна диета, която скороще ви омръзне. Той е съставен така, че да представлява един вкусен и хранителен заместител, който да ви осигурява необходимото количество висококачествени протеини, аминокиселини, въглехидрати, растителни влакна, мултиминерали-Мед, Селен, Никел, Хром, Молибден, Манган, Калций (casseinate), Фосфор, както и витамините A, C, D, E, B1, B6 u В12, Рибофловин, Ниацин, Фолиева киселина, Биотин, Пантотенова киселина (витамин В5), Аскорбинова киселина (витамин С),
които водят до по-бързо намаляване и елиминиране на мастните натрупвания, без да засягат твърдата мускулна тъкан.

Как действа планът?
 Подробно указание за приложение на програмата за контрол на теглото ще намерите в специален наръчник, който ще намерите в пакета на програмата 

Заслужава ли си човек да регулира теглото   си?

  Премахването на излишните килограми води до следните доказани ползи:

-20% понижение на смъртността

-44% понижение на смъртността от диабет и карциноми-регулиране на кръвното налягане

-10% намаляване на холестерола и триглицеридите в кръвта-намаляване агрегацията на еритроцитите

-намаляване на натиска върху ставите с 30 килограма и подобрение на опорно-двигателния апарат

-подобрение на белодробната функция, намаляване на задуха-подобрение функцията на яйчниците     

ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО Е СМЪРТОНОСНА БОЛЕСТ !

Прочетете още:

Comments are closed.