Протеинов шейк с аминотеин

протеинов шейк

Форевър Лайт Ултра

Нашият разтворим протеинов шейк с по-ниско въглехидратно съдържание и повече протеини осигурява 100% от препоръчителните дневни дози витамини и минерали. Предлагаме ви го в два фантастични вкуса – ароматна ванилия  и неустоим шоколад .

„Какво му е различното?“, ще попитате вие. Новата и усъвършенствана формула предоставя пълноценните качества на соевия протеин. И нека отново подчертаем определението „пълноценни“, защото то е ключово.

Протеините на прах имат различен произход, като два отлични източника са соята и суроватката, които се използват успешно от много години. Досега Форевър Ливинг Продъктс използваше комбинация от двата вида в продуктите си от серия Форевър лайт. Така те бяха с богато съдържание на протеини, аминокиселини и хранителни съставки. Но според най-съвременните изследвания соевият протеин, използван самостоятелно, може да предостави уникални предимства пред комбинацията от соя и суроватка. Ето защо Форевър реши да създаде нов разтворим шейк, като се възползва от всички преимущества на най-съвременните технологии за своята нова патентована соева формула.

Протеините трябва да отговарят на много високи стандарти, за да могат да се нарекат пълноценни. Висококачествени белтъчини са само онези, които съдържат всички незаменими аминокиселини в правилно съотношение за подкрепа на растежа, развитието и поддържането на мускулните тъкани. Разгледайте табличката по- долу, която показва преимуществата на соевия протеин пред този, който комбинира соя и суроватка:

Форевър лайт ултра с аминотеин® предлага всичко това и още нещо!

Соята е отличен източник на хранителни белтъчини и според клиника „Майо“ съдържа всички незаменими аминокиселини. Растителният й произход означава по-устойчиво и екологично производство от протеините от суроватка – продукт на животновъдната промишленост. А една от най-хубавите страни на соевия протеин е,  че според значими клинични изследвания, той понижава холестерола в кръвта. Всъщност два шейка Форевър лайт с аминотеин® ви зареждат с 34 г соеви протеини, а според Американската администрация за храни и лекарства: „дневна доза от 25 г соев протеин, като част от диета с ниско съдържание на наситени мазнини и холестерол, може да понижи риска от сърдечносъдови заболявания.“

Има данни, че соевият протеин също така подобрява издръжливостта при спортуване. Високото му качество задоволява повишените потребности от белтъчини на спортистите при трупане на мускулна маса. Той предоставя и нужните незаменими аминокиселини за растеж и мускулно развитие, както на атлетите, така и на нашите растящи семейства. Така шейковете на Форевър се превръщат в идеална напитка, която можем да приемаме преди или след тренировка.

А какво е аминотеин?

Това е уникална смес от ензими, специално създадена за разграждане на протеините, която гарантира правилно храносмилане и оптимално усвояване на аминокиселините. Една от най-сериозните спънки при приемане на големи коли- чества белтъчини е тяхната смилаемост. С напредване на възрастта в тялото намалява производството на ензимите, необходими за разграждане на протеините и то губи способността си да се възползва качествено от действието на ценните градивни елементи. Аминотеинът е специална ензимна формула, чиято цел е да освобожда- ва пълната сила на аминокиселините от соевия протеин, като разгражда молекулите му по-ефективно, отколкото организмът би се справил сам. Така тялото ни има шанс да усвои повече аминокиселини, които да използва за изграждане на мускулни и съединителни тъкани. Форевър лайт ултра с аминотеин и соев протеин… кой би могъл да поиска по-добра комбинация?!

Шейковете Форевър лайт ултра са се доказали като отличен заместител на едно или две хранения през деня за онези от вас, които имат нужда от подкрепа при понижаване на калорийния прием, без да ощетяват тялото си откъм хранителни вещества. А и те са много вкусен и удобен начин да приемаме всички необходими витамини и минерали с една питателна, сладка и възхитителна напитка. Соята не просто предлага пълноценен протеин, но го прави и под форма, която не съдържа нито лактоза, нито млечни и животински продукти. Чудесно, нали?

Ако всичко това не ви стига, нека споменем, че соята също така предоставя на организма ни калций, желязо, цинк, фосфор, магнезий, витамини от В комплекса, мастни киселини омега-3 и фибри. Не са много растенията с толкова богато съдържание на полезни съставки. Сега виждате защо решихме да усъвършенстваме шейковете Форевър лайт ултра

Опитайте новата формула с аминотеин, сигурни сме, че ще ви хареса!

Продължавайте да поддържате здравословен начин на живот и включете в него един или два шейка дневно, за да превърнете Форевър лайт ултра в част от пълноценното си хранене. Съберете цялото си семейство край кухненската маса и подайте чаша шейк на всеки. Освен с вкусна напитка, ще знаете, че сте ги заредили и с разнообразие от полезни хранителни вещества и пълноценни протеини!

Източник: месечен бюлетин на Форевър, бр.127, 2012г.

Шоколадов шейк с малини

Едно страхотно предложение за всички участници в #НоваФИТформа и всички фенове на освежаващите шейкове с Форевър лайт ултра.

Публикувахте от Forever Living Products Bulgaria в Петък, 12 май 2017 г.

 

 

Прочетете още:

Comments are closed.