Контрол на апетита с Гарциния

контрол на апетита

ГАРЦИНИЯ ПЛЮС ви помага да устоите на летните изкушения

Почивките и пътешествията са приятна разтуха от натовареното ежедневие. Те ни помагат да погледнем живота си от нов ъгъл и да оценим колко гладко тече той у дома. За мнозина по време на лятната почивка е трудно да намерят баланса между измъкването от втръсналата им рутина и поддържането на здравословен начин на живот. Изкушенията дебнат зад всеки ъгъл – от сладоледи, през цаца с картофки и бира, до вкусни големи порции в ресторантите. Трябва да признаете, че не е лесно да устоите.
Защо това лято не си спестите малко от напрежението, което съпътства такива пътувания? Продуктът на Форевър „Гарциния плюс” съдържа съединение, извлечено от плода на индийско тропическо дърво, което помага на тялото да намали производството на мастна тъкан при консумиране на въглехидратни храни. В състава на съединението влиза хидроксилимонената киселина, която забавя процеса на превръщане на калориите в мазнини. Във всяка опаковка „Гарциния плюс” ще откриете по 70 гел-капсули. Пъхнете една в чантата си и разчитайте на нея по всяко време. Така волята ви за здравословен живот ще има нов съюзник в борбата за контрол на апетита.

Но как ще ви помогне „Гарциния плюс”?

Най-напред се консултирайте със своя лекар, за да разберете дали този продукт е подходящ за вас, особено ако сте бременна или кърмите. Щом получите одобрение, можете да взимате по една капсула три пъти на ден, 30 минути преди храна. С капсулата поглъщате няколко полезни съставки. На първо място получавате естествен екстракт, съдържащ хидроксилимонена киселина. Източникът му е дърво, което индийската народна медицина и тайландската кухня използват от векове.

Хидроксилимонената киселина временно възпрепятства храносмилателния ензим, който обикновено превръща неусвоената захар в мастни клетки. Потискането на този ензим следва една популярна теория за диетите – ограничете и понижете нивата на захарта в кръвообращението, за да започне организмът да обработва захарите по-бавно и по-ефективно. Когато едно ядене ни осигури достатъчно захар, тялото чувства „рефлекс на ситост” и стомахът казва на мозъка, че не иска повече храна. Това е същият онзи рефлекс, който понякога пренебрегваме или получаваме твърде късно, когато сме на пътешествие или във ваканция.
В списъка със съставките на „Гарциния плюс” ще откриете още шафранено масло и средноверижни триглицериди. Тези две масла са много полезни за организма – повишават метаболитната скорост и енергийните нива, подобряват вида на кожата, косата и ноктите.
Нека не пропускаме и другата важна съставка в този отличен продукт – хромен пиколинат. Хромът е елемент, който почти напълно липсва в съвременните диети, но всяка капсула „Гарциния плюс” съдържа по 100 мкг от него. Така дневната доза от 300 мкг хром допълнително помага на организма да разгражда захарите, приемани с храната. Хромът също може да намали умората и производството на мастни тъкани.
Ето защо като тръгнете на път това лято, няма нужда сами да се борите с изкушенията. Знаем колко е трудно да устоявате, затова се възползвайте от помощта на Форевър. „Гарциния плюс” може да ви помогне да се чувствате сити по-бързо. Тя може да потисне натрупването на мазнини, да намали умората и да повиши енергийните ви нива. Човек понякога се нуждае от помощ, особено когато е далеч от дома.

Прочетете още:

Comments are closed.