За здрава простата

за здрава простата

Днес, повече от когато и да било, телата ни страдат от нездравословния ни начин на живот. Храним се със силно преработени и бедни на жизненоважни нутриенти продукти. В свръхнатовареното ежедневие не ни остава време за активен и здравословен режим. Ако към това добавим непрекъснатия стрес, недостатъчен сън и все по-интензивно излагане на опасни токсини и замърсители, не е трудно да се окажем затворени в пагубен омагьосан кръг.

Вит♂лайз за него

Хроничното възпаление, произтичащо от нездравословното ни всекидневие , може да доведе до сериозни проблеми със здравето. При мъжете състоянието на простатната жлеза е сред най-разпространените причини за тревога.Ако не се грижат за нея, те в даден момент от живота си се сблъскват със затруднено уриниране, понижено либидо, болки и други проблеми, свързани с простатата.

Ето защо Форевър Ливинг Продъктс разработи уникалната хранителна добавка Вит♂лайз за него с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетан със здравословно хранене и достатъчно движение, продуктът предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата и жизнеността на мъжете.

Патентована билкова комбинация

Формулата на  Вит♂лайз  съдържа растителни екстракти, които се използват от векове за поддържане на здрава простата. Маслото от тиквени семки съдържа фитостероли, допринасящи за балансиране на хормоните, а нарът спомага за запазване на нормални нива на простатно специфичния антиген (PSA), на кръвното налягане и на холестерола.

Ексклузивна комбинация от нутриенти

Вит♂лайз за него включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа, функциите на простатата и производството на хормони. Витамин С повишава имунитета. Витамин D подкрепя сърдечно-съдовата система и допринася за поддържане на здравословни нива на кръвната захар. Витамин Е съдейства на имунната система да се противопоставя на токсини като замърсяване на въздуха. Витамин В6 подпомага производството на серотонин, който регулира настроението.

Съчетахме ги с минералите селен и цинк, чиято роля за простатното и репродуктивното здраве е доказана. Добавихме и антиоксиданта ликопен за по-бавно стареене на кожата и целия организъм.

Високоефективната формула от билки, витамини, минерали и  антиоксиданти подкрепя нормалното уриниране, добрата тестикуларна функция и оптималното здраве на простатната жлеза.

♂ Патентована комбинация от растителни екстракти;

♂  Оптимален баланс на съставките за цялостна подкрепа на простатата;

♂ Доставя полифеноли равняващи се на цял нар.

 

 

 

 

Прочетете още:

Comments are closed.