Форевър Имубленд

Форевър имубленд

Случвало ли ви се е и на вас? Да почувствате сякаш нещата най-сетне се подреждат. С лекота да смогвате с работата, семейството и фитнеса. Да чакате с нетърпение да се заемете с любимите си занимания и да имате предостатъчно енергия за хобитата си. А след това минават седмица или две и усещате, че тонусът ви непрекъснато намалява. Иска ви се вечер да си лягате по-рано, а сутрин да ставате по-късно. Започвате да жадувате за храни, които обикновено не ядете и вече нямате желание и сили да правите нещата, които доскоро са ви радвали.

Преди да се усетите започват кашлица, хрема и дори качвате температура. Не можете да повярвате, че сте същият човек. На всеки от нас се случва в един или друг момент – телата ни се претоварват, а ние не правим достатъчно, за да ги подкрепим. Представяме ви отличен продукт, който ще ви помогне да останете в добра кондиция. Форевър имубленд  е комбинация от най-добрите и съвременни имуностимулиращи съставки на пазара. Та кой не иска тялото му да продължи да функционира оптимално? Просто няма причина да поемате излишни рискове, защото този единствен продукт ще ви осигури шест ключови елемента, подкрепящи имунитета.

 1. Фруктоолигозахариди.
  Макар наименованието им да се произнася малко трудно, фруктоолигозахаридите са известни в Япония от години и там способността им да подпомагат пробиотиците е призната отдавна дори от японските власти. Тези нутриенти представляват храна за полезната чревна микрофлора и са известни и със способността си да подобряват усвояването на калций в дебелото черво. Извлечени от плодове и зеленчуци, като хикама, домати, цикория и праз, фруктоолигозахаридите са натурално средство за подкрепа на имунната система.
 2. Лактоферин.
  Лактоферинът е протеин, извличан от млякото, заради пробиотичните си и имуностимулиращи качества. Той е вещество, което естествено се среща в нашия организъм, като най-висока е концентрацията му в човешката коластра. Доказано е, че лактоферинът има противомикробно, противовирусно, противопаразитно и противоалергично действие и защитава лигавиците в тялото. Има потенциал да подобри имунния отговор на клетъчно ниво.
 3. Гъби майтаке и шийтаке.

  Известни като „витални гъби“, майтаке и шийтаке се използват в традиционната китайска и японска медицина от над 3 000 години насам, заради хранителните си и оздравителни качества. Според изследванията в тях се съдържат химически съединения и нутриенти, които нямат аналог в растителния свят. Тези два вида гъби имат признати свойства, подкрепящи имунитета. Според изследванията майтаке може също да регулира кръвното налягане, нивата на захарта, инсулина и липидите в кръвта. Най-ценната съставка в шийтаке е полизахаридът лентинан, на който се дължи имуностимулиращото и имуномодулиращото й действие. И двете гъби са богати на минерали като калий, калций и магнезий, витамини, фибри и аминокиселини.

 4. Витамин D.
  Този витамин се среща в много малко храни като масло от черен дроб на треска, говежди черен дроб и сардини. Ако мисълта да включите изброените храни към диетата си не ви се струва привлекателна, не се тревожете, защото с Форевър имубленд ще си набавите витамин D и ще се радвате на полезното му въздействие. А то включва подкрепа за сърдечно-съдовата система, за растежа на здрави клетки и подобрено усвояване на калция от организма.
 5. Витамин С.
  Тялото ви може да си набави достатъчни количества от този витамин чрез храната, защото той се съдържа в изобилие във вкусните цитруси, чушки и сладки картофи. Но ако не наблягате твърде на плодовете и зеленчуците и най-вече, ако сте пушач, трябва да се стараете да зареждате организма си с безценния витамин С. Доказано е, че витамин С подпомага имунната система, подобрява усвояването на желязо от растителните храни и допринася за защита на клетките от свободни радикали, благодарение на антиоксидантното си действие.
 6. Цинк.
  Цинка може да подкрепи и ускори възстановяването на имунната ви система. Допълнително предимство на  Форевър имубленд е, че може да се приема през цялата година, без да изгуби своята ефикасност!

Прочетете още:

Comments are closed.