Радостта от движението – Forever Move

радостта от движението

Forever Move™ върнете си младежката подвижност

Представете си, че можете да се движите свободно – без никакви ограничения. Свикнали сме да приемаме способността си да се движим за даденост, но тя е нещо повече от просто активиране на мускулите и ставите. Движението без затруднения ви позволява да се устремите към целите си.

Знаем, че физическото състояния до голяма степен влияе върху останалите аспекти от живота ви – личен, професионален, социален и емоционален. Все пак именно от тази идея и философията ни, изградена на нейна база, се роди мотото „Изглеждай по-добре. Чувствай се по-добре“. Затова разработихме Forever Move – уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите, която няма да откриете никъде другаде по света.

Отдавна знаем, че глюкозаминът и хондроитинът помагат на ставите и мускулите, но искахме още нещо. Търсехме средство, което действа бързо и има клинично проучени резултати. Затова се обърнахме към най-доброто от науката и от природата и създадохме комбинация с потвърден ефект след едва 7-10 дни. Доказано е дори, че клинично тя е близо пет пъти по-ефикасна от глюкозамина и хондроитина! Ципата на яйчните черупки, наречена NEM®, представлява естествена съставка, която се извлича от храна и доставя на тялото хондроитин, хиалуронова киселина, глюкозаминогликани и колаген. Тя е добре проучена и много авангардна – допринася за по-голяма амплитуда на движение, подобрява общото състояние на ставите и тяхната подвижност, подкрепя хрущяла, намалява сковаността и подпомага бързото възстановяване след спортуване. Кой би си помислил, че нещо в толкова фино и деликатно се крие такава сила?

Към нея прибавихме още една патентована съставка – куркумин, но в много специална форма, наречена BioCurc®, която използва специална запазена технология за емулгиране. Куркумата е известна от хилядолетия със свойствата си да подкрепя ставите и да подсилва антиоксидантните способности на тялото, но патентованият процес повишава бионаличността ѝ с 200%. Така организмът я усвоява максимално и позволява на невероятната съставка да подейства истински. Знаем, че природата изобилства с благотворни средства и сме безкрайно благодарни, че науката ни помага да извлечем и усъвършенстваме точно тези съставки за създаването на нашия нов и уникален продукт.

Върнете си радостта от движението с Forever Move!

Научно подкрепени твърдения за действието на NEM ®

Според изследванията:

• NEM® повишава гъвкавостта и диапазона на движение на ставите*;
• NEM® намалява дискомфорта и сковаността в ставите*;
• Бързи резултати само за 7-10 дни* с все по-голямо подобрение през следващите 30-60 дни;
• NEM® подкрепя добрия възпалителен отговор*;
• NEM® допринася за здравето на ставите;
• Ефективна доза от едва 500 мг

* Тези твърдения не са оценявани от БАБХ. Продуктът е хранителна добавка и не е предназначен за превенция, диагностициране,
облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: месечен бюлетин на ФЛП България бр.183, 2017г.

Прочетете още:

Comments are closed.