Зелена суперхрана от Форевър

зелена суперхрана

Събуждате ли се без енергия сутрин?

Стресът идва ли ви в повече?

Често ли боледувате?

В днешно време ежедневното меню на хората, дори теоретично не може да включи необходимото количество жизненоважни компоненти. За справянето с този проблем неоценима роля оказват натуралните суперхрани

Зелена суперхрана – тя притежава най-висока концентрация от лесносмилаеми хранителни вещества, съединения, изгарящи мазнини, витамини и минерали, защитаващи и балансиращи тялото. Зелените суперхрани съдържат широк спектър от полезни съставки, сред които протеини, фитохимикали, полезни бактерии, които допринасят за изграждане на по-чисти тъкани и мускули, за подпомагане функциите на храносмилателната система и за по-ефикасно предпазване от болести и зарази.

Зелените суперхрани са особено богати на хлорофил – пигментът, който оцветява растенията в зелено. Молекулярната структура на хлорофила е много близка до тази на човешката кръв и според проучванията консумацията му води до повишено производство на хемоглобин в тялото. По-големите количества хемоглобин пък от своя страна означават, че кръвта ни става по – богата на кислород – ключов елемент, необходим за здравето на клетките.

Изключително подходящи за подрастващи, тийнейджъри и възрастни.

А какви са ползите от редовния прием на „Зелени поля“?

Пшеничени стръкове

Младите стръкове от пшеница са богата, питателна храна, съдържаща голямо разнообразие от витамини, минерали и микроелементи. В тях не откриваме глутен или други алергени, характерни за пшениченото зърно. Имат силно алкализиращо организма действие, балансират щитовидната жлеза, стимулират метаболизма, подкрепят храносмилането и допринасят за намаляване на теглото, благодарение на високото си ензимно съдържание и прочистващо действие.

Ечемичени стръкове

Те могат да се похвалят с 11 пъти по-високо съдържание на калций от кравето мляко, 5 пъти повече желязо от спанака и 7 пъти повече витамин Ц и биофлаваноиди от портокаловия сок. Ечемичените стръкове са и отличен източник на витамин В12, който е особено важен за вегетарианците и веганите. Сред богатия коктейл от минерали са още калий, калций, магнезий, натрий, мед, фосфор, цинк и манган. Твърди се, че сокът от ечемичени стръкове има антивирусно действие и неутрализира тежките метали в кръвта.

Люцерна

Тъй като корените на люцерната достигат голяма дълбочина, те поемат минерали от богатата почва, поради което това растение е една от най-богатите на минерали храни за човека. Съдържащите се в нея минерали за напълно балансирани и са в лесно усвоима форма. Освен това люцерната е отличен източник на витамини А, В6, Е и К. Намалява нивото на холестерола и е естествен растителен естроген.

Вместо сами да си отглеждате пшеничени и ечемичени стръкове, които да изстисквате на сок, вземете, ненадминатата хранителна добавка на Форевър „Зелени поля“Тя е удобен източник на полезните хранителни елементи в зелените растения. Съчетава млади стръкове зелен ечемик, люцерна, стъбла от пшеница и лют червен пипер. „Зелени поля“ съдържа още бета-каротин, ензими, аминокиселини, витамини и хлорофил.

Погрижете се за себе си още сега!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една таблетка два пъти дневно.

Прочетете още:

Comments are closed.