Спорт и добро здраве с Форевър

Поддържайте добра спортна форма

Освен живия интерес, който проявяваме като зрители към различни състезания и първенства, все по-голяма част от нас се движат активно и редовно. Хора от всички възрасти карат ски, кънки и велосипеди, играят тенис, ходят на фитнес, йога или плуване.

Спортът е успешна област, която расте и се развива непрекъснато – постоянно се появяват нови дисциплини, като популярните напоследък зумба фитнес, спининг,
пилатес и много други. Логично и спортните продукти се множат, за да отговорят на нуждите на всеки, който се движи редовно. Те варират от повишаващи издръжливостта,
енергията и подвижността – хранителни добавки и напитки до специализирани кремове, облекчаващи изморени мускули и ускоряващи възстановяването след изтощителни тренировки.

Във висококачествената гама на Форевър откриваме подходящите фактори, благодарение на които тя изпъква сред морето от подобни продукти. Предлаганото от Форевър Ливинг Продъктс е много подходящ партньор на загрижения за здравето си съвременен потребител. От специализирани кремове за успокояване на претоварени от тренировки мускули и стави като Загряващия лосион с алое и Алое МСМ гел  през напитки, подобряващи подвижността и общото физическо състояние като Форевър фрийдъм и Гел от алое вера , до хранителни добавки за повишаване на енергията като Арги+ , Пчелен прашец ,Мулти-мака , десерта Фаст брейк.

Форевър предлага идеални природни продукти както за професионални спортисти, така и за фитнес ентусиасти. Немалко от продуктите на ФЛП са тествани и сертифицирани от HFL Sports Science – водещи в света независими лаборатории за контрол върху лекарствените средства и предлагащи уважавани по цял свят експертни оценки за допинг контрол в професионалния спорт. Сред тези продукти са Пчелен прашец, Форевър фрийдъм, Гел от алое вера, Форевър лайт ултра с аминотеин, Загряващ лосион с алое, Алое МСМ гел, Арги+ и Арктическо море.

Специално за вас подбрахме няколко отлични Форевър продукта за спортния сак.

Пчелен прашец
Изобилстващ от лесно усвоими хранителни съставки, пчелният прашец е перфектен за спортисти. Дава сили и жизненост, повишава тонуса.
Алое МСМ гел
Идеален продукт за поддържане на ставите и мускулите в добро състояние. Прозрачен гел, който не цапа дрехите и облекчава напрежението, причинено от активен начин на живот и спортни натоварвания.
Загряващ лосион с алое 
Дълбоко проникващ загряващ крем, който облекчава уморени и болезнени мускули след физическо натоварване. Можете да го използвате и като успокояващ масажен лосион
след тренировка, за да запазите ставите и мускулите си във форма.Кардио здраве
Разтворима добавка с коензим Q10 и витамини С и В12, която допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора. Дава сили и издръжливост при спортуване.
Форевър лайт ултра с аминотеин
Когато човек се движи активно, е много важно и да се храни правилно. Тук намира място балансираният шейк Форевър лайт ултра. Аминотеинът представлява уникална комбинация от ензими, които разграждат протеините в храната и поддържат здравословно тегло. (има с вкус на ванилия и шоколад)

Фаст брейк
Нискокалоричен десерт с витамини и минерали, от които тялото има нужда в енергичния ден. Нутриентите в състава му допринасят за добро общо състояние на всички
системи в тялото и в частност на мускулите.
Арги+
Вкусна и питателна напитка с аминокиселината L-аргинин за оптимално кръвообращение, съчетана с витаминен комплекс и плодов микс за антиоксидантно действие. Разтворете една мерителна лъжица във вода и напълнете спортната си бутилка с напитката. Пийте преди или след тренировка.
Мулти-мака
Отлична хранителна добавка за хора, които са постоянно в движение и особено за спортни ентусиасти. Повишава енергията и издръжливостта.
Форевър фрийдъм
Уникална напитка от алое с глюкозамин, хондроитин и МСМ, която ви връща радостта от движението. Подхранва изморените стави и ги възстановява за следващото посещение във фитнеса.

Информационен бюлетин на Форевър България, бр.136, 2013г.

Прочетете още:

Comments are closed.