Фибри и хром за стройна фигура

фибри и хром за стройна фигура

Форевър лийн

Наднорменото тегло се е превърнало в световна епиде-мия, която променя живота на милиарди хора по целия свят. От затлъстяване страдат 315 млн. души, а един милиард са с наднормено тегло, 22 млн. деца на възраст под пет години са дебели. Едва ли има човек, който да не знае, че затлъстяването е един от основните рискови фактори за здравето. Според тревожната статистика то е втората водеща причина за предотвратима смърт. Над 300 хиляди годишно са смъртните случаи, чиято причина е затлъстяването.

Сред здравословните проблеми, свързани със затлъстяването са: някои видове рак, психосоциални проблеми, диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. Сериозните заболявания и рискът от преждевременна смърт заплашват 80% от хората с 30% или повече телесни мазнини в организма. Страничен ефект е пониженото либидо, което засяга както мъжете, така и жените. Доказано е, че отслабване дори с пет килограма освобождава потиснатите хормони и почти мигновено подобрява интимния живот.

Много са заблудите, свързани с контрола на теглото, но основните са следните две.
Мит №1: за да отслабне, човек трябва да пази диета. Нов начин на мислене: за да отслабне, човек трябва да придобие здравословни хранителни навици.
Мит №2: спортувай, за да гориш калории. Нов начин на мислене: спортувай, за да си здрав, а калориите ще изгарят по естествен път и по-ефективно.

Истината е, че мнозина свързват отслабването с лишения. И тъй като човек трудно се лишава от любимите си храни, голяма част от хората просто се отказват да контролират теглото си. Форевър Ливинг Продъктс променя това със своята нова хранителна добавка Форевър лийн“. Тя помага на организма да блокира мазнините и въглехидратите в любимите ви храни. Така дори да си угаждате по малко, лакомствата няма да се озовават по нежелани части от тялото. Когато създавахме формулата на „Форевър лийн“, ние взехме предвид не само вашата стройна фигура, но и вашето здраве. Забравете за диетите с „йо-йо“ ефект, нездравословните храни и непостигнатите фитнес цели.

фибри и хром за стройна фигураКакво представлява тази добавка?

„Форевър лийн“ съдържа две революционни съставки, които могат да допринесат за понижено усвояване на калории от мазнини и въглехидрати в храната. Първата съставка са уникални фибри, които поглъщат мазнините и се извличат от кактуса, наречен бодлива круша или индийска смокиня. Според изследванията, силно разтворимите влакнини в листата на този кактус имат способност да абсорбират голяма част от мазнините, които иначе биха се натрупвали в тялото. В стомаха извлекът от бодлива круша се свързва с погълнатите мазнини и не позволява на тънките черва да ги усвоят. Така те преминават през тялото ви „транзитно“. Клинично е доказано свойството на бодливата круша (Opuntia ficus-indica) да подпомага отслабването с до половин килограм седмично. Той подобрява здравето на сърдечно-съдовата система и намалява тлъстините около талията.

Втората революционна съставка е протеин, който се извлича от обикновен бял фасул. Действието му е свързано със забавяне на усвояването на захарите в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар. Тринайсет клинични изследвания доказват, че екстрактът от бял боб във „Форевър лийн“ временно блокира усвояването на скорбялата. Той е безвреден и допринася за намаляване на теглото.

Всеки ден „Форевър лийн“ има свойството да предотврати усвояването на еквивалента на една порция скорбялна храна и една порция хранителни мазнини. Реалните измерения на порция мазнини са: супена лъжица майонеза, две бучки масло и две чаени лъжички зехтин. Чаша спагети и един печен картоф могат да илюстрират една порция скорбялна храна.

Третата ефикасна съставка на „Форевър лийн“ е хромният трихлорид. Хромът е много важен микроелемент, подпомагащ естествената способност на организма за регулиране на нивата на кръвната захар. Той играе важна роля в обмяната на веществата. Заедно трите съставки могат да ви помогнат да успее- те в пътешествието към идеалното тегло.

„Форевър лийн“ ще ви зареди с повече енергия, ще повиши либидото ви, ще допринесе за по-здраво сърце и кръвообращение. С нейна помощ можете да отслабвате с по половин килограм седмично. Все пак не забравяйте, че няма хранителна добавка, която е в състояние да замени здравословното хранене и редовната физическа активност. Просто никой от нас не е способен завинаги да се откаже от абсолютно всички свои любими храни.

За да постигнете успех:

  • взимайте „Форевър лийн“ ежедневно, според препоръчителните дози;
  • ограничавайте прекомерния прием на мазнини и въглехидрати;
  • наблягайте на растителни източници на мазнини и протеини;
  • движете се редовно;
  • следете общия си прием на калории.

Препоръчваме ви да приемате „Форевър лийн“ непосредствено преди всяко по-сериозно похапване, но не повече от 4 капсули дневно. Друг интересен начин да се възползвате от свойствата на тази добавка, е като отворите капсулата и поръсите съдържанието й директно върху храната.

Отслабването е свързано с промяна на начина на живот, а ние във Форевър знаем колко трудна може да бъде тя. Затова създадохме революционната нова хранителна добавка „Форевър лийн“. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр,83, 2008г.

Прочетете още:

Comments are closed.