Форевър Фрийдъм – въпроси и отговори

форевър фрийдъм въпроси и отговори

Най – често задаваните въпроси за Forever Freedom

 1. Какво представлява Forever Freedom?
  Вкусна и питателна напитка с аромат на портокал, съ- здадена от Форевър Ливинг Продъктс специално за поддържане и правилно функциониране на ставите.
 2. Кои са основните съставки на Forever Freedom?
  Основната съставка на Forever Freedom е нашият патентован, стабилизиран гел от Алое Вера. Около 230 ml Forever Freedom съдържат: 3000 мг глюкозамин, 2400 мг хондроитин, 1440 мг МСМ и 500 мг витамин С.
 3. Какво е глюкозамин? А хондроитин? А МСМ?
  • Глюкозаминът е естествена съставка на хрущялната тъкан. Това е една форма на аминозахар, известна със свойствата си да помага за образуването и възстановяването на хрущяла. Доказано е, че глюкозаминът допринася за оздравяването на пострадали стави, сухожилия, хрущяли и меки тъкани.
  • Хондроитинът е една от жизненоважните съставки на съединителната тъкан и играе основна роля за изграждането и поддържането на хрущяла. Като хранителна добавка тази естествена съставка на човешкия организъм предлага сериозна защита на хрущялите и ставите.
  • МСМ, известен и като метил сулфонил метан, е органична сяра. Сярата е четвъртият най-разпространен минерал в човешкото тяло, който може да бъде открит в почти всяка наша клетка. Среща се в много храни, но се губи вследствие на термична обработка или измиване. Организмът използва МСМ за създаването на нови здрави клетки, както и за други лечебни нужди.
 4. Може ли да се предозират глюкозаминът, хондроитинът и МСМ?
  Не. Тъй като и трите вещества се срещат естествено в организма, той използва само необходимото му количество и изхвърля ненужното.
 5. Има ли някакви странични ефекти?
  Досега не са наблюдавани никакви негативни странични ефекти. МСМ се използва като хранителна добавка от години без данни за неблагоприятни реакции. Няма известни странични ефекти и от глюкозамина и хондроитина. Все пак е препоръчително да се посъветвате с личния си лекар, ако имате някакви опасения, ако сте бременна или кърмите.
 6. По колко Forever Freedom трябва да пия дневно?
  Тъй като тези вещества (глюкозамин, хондроитин и МСМ) са необходими на организма ви всеки ден, пре- поръчително е да пиете Forever Freedom ежедневно. Дозата зависи от размерите на тялото ви, възрастта и конкретните ви оплаквания. Ние препоръчваме постепенно да увеличите дозата до оптималната за вашия организъм.
 7. Кога ще видя резултатите?
  Всяко тяло реагира индивидуално. Можете да се почувствате по-добре след броени дни, но облекчението може да дойде чак след седмици или дори месеци. Хора, опитали Forever Freedom, твърдят, че са се почувствали много по-добре няколко дни след като са започнали да го пият. Организмът ви неминуемо ще извлече полза от Forever Freedom, но при различните хора това става по различен начин.
 8. Каква е разликата между Forever Freedom и Aloe Vera Gel?
  Въпреки че и двете невероятни напитки съдържат 100% чист, стабилизиран гел от Алое Вера, те действат по съвсем различен начин на организма. Нашият Гел от Алое Вера е богат на витамини и минерали, дава ви допълнителна енергия и ускорява обмяната на веществата. Forever Freedom съдържа и глюкозамин, хондроитин, МСМ и витамин С и се съсредоточава основно върху облекчаването на болките в ставите и костите. Той също така допринася за поддържането на здрави хрущяли и стави. И макар някои от полезните свойства на тези две напитки да се припокриват, функциите им са различни. За да сте сигурни, че получавате необходимото количество алое, ние препоръчваме да приемате и двата продукта.
 9. Защо е полезен Forever Freedom?
  Forever Freedom помага на организма. Ето защо ще получите облекчение не само на болките в ставите, но и ще се радвате на здрави клетки, кожа, нокти и коса.
 10. На кого да препоръчам Forever Freedom?
  На всички! Започнете, като запознаете сами себе си с този чудесен продукт и се възползвайте от качествата му. Помнете – това е прекрасно профилактично средство, с което инвестирате в бъдещето си. След това споделете впечатленията си със семейството си, приятелите и въобще всички около вас. Препоръчвайте Forever Freedom на всички!

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.34, 2004г.

Прочетете още:

Comments are closed.