Равносметката

Ето че дойде краят на 2017г. И като всяка година е време да си направим един разбор на годината – какво постигнахме и какво не.

Моята 2017г. беше изпълнена с много емоции и лични постижения, които дължа на Форевър. Да, точно така – на Форевър.  Когато се присъединих към компанията, бях едно болнаво момиче с ограничен поглед за бъдещето. Отне ми време да се престраша да се включа, но когато го направих, знаех, че е най-доброто. И до ден днешен не съжалявам за това свое решение.

Какво се промени?

Виждах как хората от Форевър живеят един прекрасен живот и имат времето и възможността да се наслаждават на постиженията си, да се радват на семействата и приятелите си. Исках и аз същото! Вече имах здравето, от което се нуждая, нямаше и следа от онова болнаво момиче. Тогава се поинтересувах как всички хора, които наблюдавам имат онази свобода, за която мечтая. Научих, че не се постига с едно щракване на пръстите. Иска се работа, търпение, последователност. Все качества, които ми липсваха. И тук е моментът да кажа, че това е онова личностно израстване, което ми донесе Форевър. Научи ме да съм търпелива и последователна. Само така човек истински оценява и се радва на успехите си. В началото бях и много неуверена в срещите с хората. Сега вече имам смелостта да водя презентации пред публика!

Благодарение на търпението, на което се научих, успях да си сформирам един малък, но прекрасен екип, прекрасни приятели – едни нешлифовани диаманти. А знаете ли кое е най-хубавото? Едни от най-добрите ми приятели са част от този екип!

Успях да помогна на редица хора да са по-здрави, да изглеждат и да се чувстват по-добре. Онова чувство, че съм помогнала на хората ме движи напред! Научила съм нещо чудесно и имам уста, с която мога да го споделя. Прекрасно е! И не е никак трудно, не ми е нужно да съм учила 5 години в университет, за да разкажа за прекрасните продукти и възможности, които предлага Форевър.

Нима е трудно да смените марката си козметика? Нима е трудно да повярвате в себе си, да повярвате, че сте повече от един обикновен наемен работник?

Аз направих своя избор – да съм здрава и да помагам на хората да са здрави и да успяват, да мечтаят! Всяка сутрин, след като стана отварям хладилника и изпивам няколко глътки алое. После ДЕНЯТ МИ ЗАПОЧВА С УСМИВКА!

Всеки заслужава да живее живота, който си представя! Моята задача е да ти помогна, независимо дали търсиш само здраве или финансови успехи, или и двете. Всеки – познат и непознат е добре дошъл в моя екип. Аз ще направя всичко по силите си, за да ти помогна. Това правим във Форевър – помагаме си. От теб се иска просто да се свържеш с мен. От нас зависи само да вземем решението да направим първата крачка, а ако направим втора и трета, рано или късно ще постигнем целта си. А със системата на Форевър, която има за цел да ни помага да удвояваме усилията си, това не е много трудно. За системата ТУК.

И накрая ще завърша с една прекрасна мисъл на Уолт Дисни:

Ако можеш да мечтаеш за нещо, можеш и да го постигнеш!“

МЕЧТАЙТЕ!

Прочетете още:

Comments are closed.