Грипен сезон

Грипен сезон
Стъпки против разболяване

Съседът ви кашля, хората в градския транспорт кашлят, дори детето ви се връща от училище с кашлица. Вирусите са се настанили дори във водещите новини. Затова със сигурност искате да направите всичко възможно, за да не се разболеете и вие.

Най-лесният начин да се заразите с грип е като разтъркате нос с ръка, докоснала инфектиран предмет, включително нещо, върху което болен е кихнал. Специалисти от клиника „Майо“ казват, че микроорганизмите, причиняващи простудни заболявания показват потенциал да живеят 48 часа и дори повече. Затова не забравяйте, че е добре да избягвате да пипате носа си, след като ръцете ви са били в контакт със случайни предмети. Също така ги мийте често, използвайте антибактериален гел, за да ги дезинфекцирате и поддържайте имунитета си в оптимално състояние. Предлагаме ви три продукта на Форевър Ливинг, които могат да ви помогнат да съхраните здравето си през грипния сезон.

течен алое сапун

Течен сапун с алое

Сложете по една опаковка от този чудесен течен сапун на всяка мивка в дома си. Така копринено нежната перлена емулсия, която едновременно измива и овлажнява кожата, ще ви е винаги под ръка. Допълнителната хидратация от алое вера е голям плюс всезона, когато дългите часове в компанията на вентилаторно отопление изсушават кожата прекомерно. Елегантната опаковка неминуемо ще привлича погледа ви и така дискретно ще ви напомня да отмивате редовно болестотворните микроби

гел за почистване на ръце

Антибактериален гел за ръце с алое

Идеален е за ситуациите, в които нямате достъп до течаща вода. С приятния си цитрусов аромат антибактериалният гел унищожава 99,99% от микроорганизмите, които застрашават вашето здраве. Съдържа 70%, което ви гарантира чисти ръце, когато и където се нуждаете. Освен това, за разлика от много други агресивни антибактериални гелове за ръце, този на Форевър щади кожата, благодарение на чистия стабилизиран гел от алое вера от собствените плантации на компанията. С него ръцете ви ще бъдат едновременно чисти и нежни.

 

Форевър имубленд

Колкото и старателно да поддържате хигиената си, идва ли е възможно напълно да се предпазите от вредните микроби, особено пък ако някой от близките ви у дома вече се е разболял. Ето защо, ако искате да съхраните здравето си, е добре да подкрепите организма си с най-добрите средства. Форевър имубленд помага на имунитета да функциони- ра оптимално, за да е по-устойчиво тялото ви на вирусни инфекции. С цинк за борба със свободните радикали, фруктоолигозахариди и лактоферин за здравето на полезната чревна флора, витамини С и D, плюс лековити гъби маитаке и шийтаке за подкрепа на имунната система, Форевър имубленд е отлично оръжие в противогрипния ви арсенал.

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.134, 2013г.

Прочетете още:

Comments are closed.