Българският спорт и Форевър

българският спорт и форевър

Златно българско момиче също крачи уверено към върха

българският спорт и форевър

СТЕФАНИ КИРЯКОВА е на 14 и е от Бургас. Тренира художествена гимнастика от петгодишна. В момента се занимава професионално с този спорт (по 8 часа дневно) и е индивидуална състезателка в националния отбор на България (девойки старша възраст, разширен състав). Вижте как Форевър ѝ помагат в кариерата на художествена гимнастичка.

С продуктите се запознах, когато родителите ми започнаха да ги използват и да споделят ползите от тях с наши близки и приятели. Тогава бях около деветгодишна и натоварванията в залата вече бяха започнали да се отразяват на здравето ми. Имах болки в глезените и коленете, трябваше да внимавам за теглото си и се нуждаех от допълнителна енергия и издръжливост. Не можех да си позволя да пропускам състезания или да отсъствам от залата, дори и да съм болна!

Оттогава продуктите на Форевър ми помагат да съм здрава, жизнена и енергична, да се възстановявам бързо след тренировки, да съм спокойна по време на състезанията и да постигам високи резултати.

Използвам много от тях, но тук ще ви разкажа само за някои. Най-напред родителите ми купиха за мен Форевър активен пробиотик и гел от алое вера, защото знаеха, че трябва да подготвя организма си за пълноценно усвояване на останалите добавки. След около месец започнах да пия Форевър фрийдъм заради болките в коленете. Може да прозвучи невероятно, но едва след втората бутилка те напълно изчезнаха! Продължавам да пия Фрийдъм, за да пазя ст вите си. В нашия спорт е много важно да имаме и здрави кости, защото всяка контузия или травма може да ни извади за дълго време от играта. Редовно приемам Форевър калций – не искам след години, когато спра да спортувам активно, да имам проблеми с костно- ставния си апарат.

Както вече споменах, в художествената гимнастика са нужни и много енергия и издръжливост – физическа и психическа. На мнозина това им се струва странно, тъй като на килима виждат само грацията и красотата. Но зад всяко отлично изиграно съчетание стоят ежедневни интензивни трeнировки и много труд. Лично за мен, най-подходящият продукт за тази цел е пчелният прашец. Дава ми енергия и ми помага да се справям с напрежението в залата по време на подготовки и състезания. Пък е и прекрасна храна за всеки спортист. Не знам дали сте чували, че гимнастичките сме все гладни заради големия разход на енергия през деня. Аз преодолявам глада с енергийния десерт Фаст брейк, който мама винаги мушва в сака ми, както и с шейка Форевър лайт ултра. Добавям и по две таблетки Зелени поля всеки ден, защото са отличен източник на „зелени храни”.

Когато прекарваш часове наред на килима, охлузванията и нараняванията са неизбежни. Винаги нося със себе си малко шишенце алое фърст. Болката отминава бързо и кожата придобива нормален цвят. Другият ми помощник в такива случаи, който като малка наричах „вълшебното мазило“, е т.нар. зелен крем. А при мускулни или ставни болки и за по-бързо възстановяване след натоварване на помощ идват загряващият лосион и алое МСМ ге- лът.

Има сезони, в които е почти невъзможно да не настинеш или да не пипнеш някой вирус.

Още при първите симптоми посягам към Чесън и мащерка и Абсорбент-С. Само за ден-два съм отново в кондиция, а за цялостна подкрепа на имунитета обаче разчитам и на Форевър имубленд.

Продуктите на Форевър се грижат и за отмората и красотата ни. Започвам и завършвам деня си гела за зъби. Уникална паста е това! Почиства идеално и заздравява венците! Препоръчвам я на приятелките и съотборничките си. Не се разделям и със сухия дезодорант и алое липс. Нося ги винаги със себе си. Освежават и създават усещане за чистота след изнурителните тренировки.

Благодаря на Форевър за невероятните продукти! Радвам се, че все повече спортисти в България ги използват и лично се убеждават в качествата и силата им да възстановяват, да подпомагат не само здравето, но и постигането на високи спортни постижения!

Месечен бюлетин ФЛПБ – бр. 171, 2016г.

 

Прочетете още:

Comments are closed.