Млада и свежа кожа

Младата и свежа кожа е на една ръка разстояние с ИНФИНИТ от ФОРЕВЪР

Представете си кожата като сочна слива – хидратирана, изпъната и гладка. С напредване на възрастта тя изсъхва все по-бързо и, подложена на фактори като замърсяване и слънце, губи своята еластичност, сияние и плътност. И макар да не можем да върнем времето назад, има как да възстановим баланса на влагата в кожата, да стимулираме здравословните нива на колагена и да намалим появата на фини линии и бръчици, за да заприлича тя отново на прясно откъсната свежа слива.

 Инфинит от Форевър е нов начин да се насладите на АЛОЕТО. Експертите ни се спряха на пептиди, натурални минерали, билки, пустинни растения и най-новите открития в науката за кожата, които не просто допълват алоето, а дори увеличават ефикасността и действието му. Не само ще видите разликата, но и ще я почувствате.

Колекцията за съвременна грижа за кожата infinite by Forever™ включва:

  • Хидратиращ почистващ лосион  – Уловихме два ключови компонента от обичан и богат на витамини плод – ябълков екстракт и ябълкови аминокиселини, за да заложим в този почистващ продукт силна защита от признаците на стареенето. Той е нежен и овлажняващ, почиства и омекотява, без да изсушава. Не просто отмива грима и замърсяванията, но и помага на кожата да изглежда по-млада, полагайки добра основа за останалите продукти от вашия антиейджинг режим.

 

  • Стягащ комплекс  – стягащ комплексПървата ни хранителна добавка за красота, която атакува стареенето отвътре навън. Приемането на двете мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа. Уникалната формула съдържа патентована комбинация от концентрат от френски пъпеш, фитосерамиди и морски колаген, за да подпомогне борбата със свободните радикали, да намали появата на бръчки и да подобри гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.

 

  • Стягащ серум  – Две ефикасни съставки работят заедно с алое вера в този мощен еликсир, за да подобрят еластичността на кожата, да намалят появата на фини линии и бръчици, да успокоят и изгладят структурата ѝ. Многопластовата формула е създадена със силата на природата и най- съвременните лабораторни открития, за да ви помага да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.

 

  • Възстановяващ крем  –Хидратираща съкровищница с над 15 обгрижващи кожата съставки. Нашето алое е синергично подсилено от антиейджинг композиция от етерични масла. Компонентите на възстановяващия крем работят заедно и дават доказани резултати – успокояват кожата и я подхранват с ефикасни средства за забавяне на неумолимия ход на времето.

 

 

Прочетете още:

Comments are closed.