Изборите, които правим

ЗА ИЗБОРА, КОЙТО НАПРАВИХ

собствен бизнесПривет на всеки, който чете това. Ако някой все още не ме познава, аз съм Габриела. В следващите редове ще изложа мислите си, като убедена съм, че част от тях ще съвпаднат с вашите. Ще разберете защо избрах Форевър.

В близкото минало се борех с няколко здравословни проблема. За период от няколко години! Вярвам, че лекарите ни помагат. Доверих им се. Без особен резултат. Изгубих часове във висене пред лекарските кабинети, купища изпити лекарства и резултатът беше лошо здравословно състояние. Нещо им убягваше, за да не могат да се справят с моите проблеми. Именно тогава реших, че ще взема нещата в свои ръце. И използвах най-силния си жокер – интернет! Тогава научих за многобройните ползи на растението алое вера.

И така започнах своето проучване – кой производител предлага най-доброто.

Като адвокатско чедо съм свикнала да си боравя с факти и то проверени. Така моето проучване ме доведе до Форевър Ливинг Продъктс. Прочетох безброй суперлативи. Нещо ми намирисваше – не можеше всичко да е толкова добре. Уви, не намерих пробойни в качеството. Престраших се! Започнах да пия техния Нектар от алое и червени боровинки. Нищо не се случи. Спрях да пия за кратко.. Настана отново критичен момент за моето здраве и тогава реших да приложа прочетеното. Увеличих двойно приема на алое. И резултат имаше! Точно тогава се зарекох, че ще пия алое без да прекъсвам. И това всъщност беше тайната! Това, което ми трябваше беше да си набавям необходимите витамини, минерали, микроелементи, защото храната ни е все по-бедна. Нищо не е като едно време, не е като от градината на баба. Живеем забързано, ежедневието е натоварено и често нямаме време да се храним редовно и разнообразно. Ето затова са толкова важни хранителните добавки.

Междувременно вкъщи и от доста от познатите ми получавах хапливи подмятания, че това са врели некипели и аз си измислям.Е да, ама не! Видяха моите резултати. Спрях да боледувам, защото до преди това нито един вирус не ме подминаваше. Малко по малко домочадието започна да пие Форевърското алое. Някои започнаха да ползват козметиката. И знаете ли? ХАРЕСА ИМ! И те усетиха и получиха ползите от продуктите.

Като повечето неинформирани хора в началото си мислех, че този тип компании и хората в тях са като някаква секта. Бягах от тях все едно са прокажени. Донякъде  така сме и възпитавани. Но казват, че Неволята учи. И хората, които го казват, се оказаха прави. Хората, с които ме свърза тази компания всъщност са много човечни, отзивчиви, забавни – истински! Намерих нови приятели. Форевър внесе в живота ми една свежест. Разбрах, че си заслужава човек да е свободен и да мечтае, да се усмихва.

И така от 2015г насам почти всичко вкъщи е алое! Това си е моят магазин! Пастата за зъби, сапуна, шампоана, крема за лице, витамините – носят ми ги на крака. Забравих какво е да вися по досадни опашки в созметични магазини и аптеки. Е какво по-хубаво от това? Всъщност нима използвам нещо по-различно от останалите? Само си смених марката.

бизнес презентацияЛошо ли е?

Лошо ли е,че споделям с вас? Лошо ли е, че искам да се поучите от моя опит и да ви спестя малко главоболия? Защото най-доброто лекарство е профилактиката. Не чакайте да стане твърде късно и да се питате „защо на мен“.  Повярвайте ми – здравето отвътре наистина личи отвън! Това ми го каза една от най-близките ми приятелки след една от презентациите, които водих. „Габи, личи си по външния вид кой пие алое и използва продуктите.“

Лошо ли е, че се възползвах от бизнес модела, който компанията е създала за нас и той наистина работи и носи доходи? Замислете се – всеки ден правим мрежов маркетинг. Хвалим какво ли не, но нито един производител няма да дойде и да ти плати за това, че си му завел клиент. Но Форевър го прави!

И в заключение: Ние във Форевър се забавляваме и си помагаме. Горда съм от факта, че „наруших правилата“ и не се отказах от алоето и Форевър.  Всяка сутрин пия алое, пък вие ме мислете за луда. Не ми пречи! Ще разказвам, защото не ми трябва висше образование, пък нека получавам своето възнаграждение за това. Ако искате да сте от „здравите луди“ и да спечелите нещо за себе си – аз съм човека!

Ще ти помогна, защото всеки заслужава да бъде успешен! Разбери как да станеш част от това прекрасно „нещо“  ТУК

Прочетете още:

Comments are closed.