Зелено гориво за вашия ден

зелени храни

Идеална комбинация от над 20 плодове и зеленчуци за вашия активен начин на живот

Когато живеем динамично, невинаги е лесно да отделяме време за ядене на пресни плодове и зеленчуци. Често посягаме към преработена храна, за да утолим глада си. Така обаче е възможно да не си набавяме витамините и нутриентите, които получаваме единствено от богатото на свежи плодове и зеленчуци хранене. За щастие има начин да заредим тялото си с най-доброто от природата бързо и удобно.

Форевър супергрийнс предлага ключови суперхрани и антиоксиданти, които помагат на тялото ни да поддържа естествената си защита, а на нас – да сме в оптимална форма. Всяко питателно пакетче съчетава алое с над 20 плодове и зеленчуци. Тази пълноценна суперхрана има отличен вкус и лесно се разтваря във вода или в любимата ви напитка. Заредете деня си със зелената сила, която ще откриете само във Форевър супергрийнс.

Динамична комбинация от най-добрите природни суперхрани

За питателната сила на Форевър супергрийнс потърсихме най-мощните суперхрани и създадохме напитка, преливаща от полезни хранителни вещества, която помага и за поддържане на здравословен рН баланс. Когато в тялото ни алкалната и киселинната среда са в добро равновесие, ние имаме повече енергия, по-съсредоточени сме, а костите, мускулите и сърдечносъдовата ни система са в добро състояние. Нашата комбинация от алкализиращи зеленчуци като спанак, кейл и броколи поддържат оптимални pH нива и ви помагат да съхраните баланса!

Но това е едва началото, когато говорим за съкровищницата от зелени и растителни съставки, с които Форевър супергрийнс ще ви зареди. Алое вера съдейства да извлечете максимума от всяка съставка, като оптимизира усвояването на нутриентите, подпомага храносмилането и повишава естествената енергия.

Гориво за вашата тренировка

Независимо към какво се стремите, когато се движите, или какво е фитнес нивото ви, Форевър супергрийнс е идеалната добавка за спортния ви сак. Ефективната смес от зелени храни дава сили и издръжливост по време на физическа активност и дори допринася за възстановяването на мускулите след нея. Дали се настройвате за страхотна тренировка, или за уикенд, пълен със забавления, Форевър супергрийнс предлага питателния тласък, от който се нуждаете, за да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.

Обогатете любимата си напитка със суперхрани

Трябват ви само 250 мл вода и пакетче Форевър супергрийнс , за да се насладите на тази питателна съкровищница. Тя е идеален начин да си набавяте зелени храни по всяко време и навсякъде. Чудесна е и за обогатяване на любимата ви напитка с растителни нутриенти. Опитайте да разтворите пакетчето в шейка си Форевър лайт ултра, за да добавите силата на протеините към зелените суперхрани. Ще ви хареса как мекият вкус на горски плодове и сметана на Форевър супергрийнс се съчетава с аромата на шоколад и ванилия.

Не се лишавайте от хранителни вещества само защото нямате време да ядете достатъчно пресни плодове и зеленчуци. Животът не успокоява темпото, когато вие имате нужда. Но благодарение на Форевър супергрийнс можете да се възползвате от всички предимства на над 20 плодове и зеленчуци дори и в забързаното всекидневие. Няма по-добър начин да добавите зелени храни към режима си.

Източник: Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.210, 2019г.

Прочетете още:

Comments are closed.