За домашните любимци с любов от Форевър

домашните любимци форевър

Не е тайна, че обичаме алоето и независимо дали сте Собственик на Форевър Бизнес (дистрибутор) или сте просто клиент, предполагаме, че и вие го обичате. Много хора си имат домашен любимец и най-често това са котки и/или кучета.

И разбира се, тази любов към домашните любимци не спира до Форевър. Форевър се гордее, че си партнира с организацията  „Скачащо зайче“. Логото на „Скачащо зайче“ е международно признат сертификат за козметика, продукти за лична хигиена и домакински продукти, които не са тествани върху животни. Форевър е световна марка и изобразяването на логото на „Скачащо зайче“ ни позволява да уверим нашите клиенти и собствениците на Форевър Бизнес по целия свят в нашия ангажимент да не тестваме върху животни в нито една част от нашата верига на доставки.

И това не е всичко! Освен че се грижи за хуманното отношение към животните, Форевър предлага и набор от продукти, които са безопасни за животните. Защо да не откриете ползите от алое чрез продукти, които имат допълнителното предимство, че са подходящи, както за вас, така и за вашите животни?

НАПИТКИТЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ

Нашите гелове от алое вера съдържат до 99,7% чист, стабилизиран гел от вътрешността на листа и следователно разнообразни хранителни вещества. Неговата естествена, балансирана формула е идеално средство за храносмилането и помага за поддържане на имунитета, както при хората, така и при животните. Подходящи за всички, напитките лесно се абсорбират в нормалните фуражи, въпреки че някои животни ги предпочитат във водата си.

ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ

Също както напитките в Тетрапак опаковки, Форевър Фрийдъм е с високо съдържание на гел от алое вера  – 90%, за да сме точни! Той също така съдържа естествено срещащ се глюкозамин сулфат, хондроитин – който се намира естествено в хрущялите и ставите – и метил сулфонилметан (MСM). Бързодействаща, уникална формула, чудесна както за хора, така и за домашни любимци!

АЛОЕ ВЕРА ДЖЕЛИ

Този локален гел успокоява кожата и безопасно смазва чувствителните тъкани. Неговите силно проникващи свойства се абсорбират лесно.

Крем с алое и прополис

АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМ

Един от най -популярните ни продукти за хора, този богат успокояващ крем е еднакво полезен и  за животните. Прополисът е естествен агент, използван от пчелите за поддържане здравето на кошера. Комбинирайки алое с пчелен прополис, ние създадохме продукт от световна класа, който не само успокоява, но и овлажнява, докато действа.

ЗАГРЯВАЩ АЛОЕ ЛОСИОН

Съдържащ затоплящи агенти и алое, този богат омекотяващ лосион осигурява блажено облекчение. При животните е важно този продукт да се прилага директно върху кожата, а не върху козината.

АЛОЕ МСМ ГЕЛ

Бързодействаща успокояваща гел формула, подходяща за локално приложение върху стави, връзки, сухожилия и мускули. При животни, прилагайте директно върху кожата под косата.

АЛОЕ СЪНСКРИЙН

здрави зъби и венци

Специално формулиран със съставки, които предпазват кожата от въздействието на слънцето и вятъра. Това може да се използва върху чувствителни уши и носове, за защита и успокояване.

ГЕЛ ЗА ЗЪБИ ФОРЕВЪР БРАЙТ

Харесван от нашите човешки клиенти, този освежаващ гел за зъби с високо съдържание на алое е идеален и за зъбите на вашия домашен любимец. Нежната, нефлуоридна формула съдържа само най-висококачествените съставки, включително алое вера и пчелен прополис. Неговият естествен аромат на мента ще остави дъха на любимеца ви свеж и чист!

Ако все пак имате притеснения, спокойно можете да се консултирате и с ветеринар.

Източник: Forever Living Products UK Blog „ForeverKnowledge“, публикувана на 16.07.2021г, автор Rachel Sharpe

Прочетете още:

Comments are closed.