Тук се гради успехът

успех

Дните на успеха на Форевър са изключително важни за бизнеса на всеки един собственик на Форевър бизнес. Тези събития са само няколко пъти в годината, на които празнуваме успехите, споделяме интересни истории, мотивираме се, за да успяваме заедно!

Признание

Форевър създаде срещите, наречени Ден на успеха, за да възнаграждава нашата всеотдайност към бизнеса и да аплодира постиженията ни. Те са нашият шанс да застанем под светлините на прожекторите и да бъдем поздравени лично от управляващия директор на Форевър България – Стефан Стаев за ново ниво, квалификация в програма за стимулиране или постоянство в бизнеса под формата на дългосрочна активност. Собствениците на Форевър бизнес, награждавани на сцената, получават възможност и да споделят вдъхновяващите си лични истории с публиката.

Общуване

Форевър бизнесът се гради върху човешки взаимоотношения. Затова мислим, че е много важно да бъдем заедно и да общуваме помежду си. Дните на успеха събират стотици собственици на Форевър бизнес под един покрив и ни дават възможност да се видим с екипа си, да разговаряме с колеги от други мрежи и да се запознаем с водещите в бизнеса. Всеобщата радост от постиженията на награждаваните на сцената сближава и разпалва ентусиазма.

Обмен на знания

Лидерите ни знаят много за мрежовия маркетинг и са готови да споделят с нас принципите на работа, които сами са изпитали. От сцената ще чуете ценни съвети за изграждане на бизнеса от най-добрите. Обичаме да слушаме и впечатленията и на собственици на Форевър бизнес, намиращи се в началните етапи на маркетинговия план, чиито живот вече се е променил към по-добро. Те ни вдъхновяват и укрепват вярата ни.

Мотивация

Имате лоша седмица? Липсва ви мотивация? Нищо не е така убедително и въодушевяващо както зала, пълна със стотици ентусиазирани собственици на Форевър бизнес! Доброто настроение е заразно и ще ви вдъхне сили да се върнете към изграждане на своя собствен Форевър бизнес с подновена жар. Положителният заряд на тези събития съживява, вдъхновява и устремява към нови успехи.

Ние сме Екипът на готините и те очакваме, за да успяваме заедно! Присъедини се като следваш стъпките ТУК.

Прочетете още:

Comments are closed.