Доставка

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ МЕН

Изпълнявам поръчки на територията на цяла България. Доставките се изпълняват според условията на куриерски фирми Еконт или Спиди. Всички цени в сайта са за крайни клиенти. От 01.07.2018г. влезе в сила промяна в ценоразписа на продуктите, валиден за цяла Европа и са вече актуализирани.

Дори и да не живеете в България можете да ползвате тези страхотни продукти. За по подробна информация как да се случи това ме потърсете.

Всеки ,който иска да се включи и пазарува с 15% или 35% отстъпка Форевър продукти и така да си набави повече неща, може сам да се регистрира чрез бланката за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ в сайта на Форевър България. Ще трябва да въведете своя актуален имейл адрес, след което на него ще получите линк със своята бланка за регистрация. Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. БЕЗ никакви членски такси и подобни. Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 35% отстъпка при следващи поръчки и открива пред вас много нови възможности, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 15%.

 Нужно е още да въведете моят регистрационен  ID номер 359000045806, както и

моите имена като човек (спонсор) , от когото научавате за ФЛП – Габриела Сгънатова.

Връзка с мес за поръчки и въпроси:

Можете да се свържете с мен на телефон 0889 799 126.
Ако Ви е по-удобно можете да ми изпратите ел.съобщение на
e-mail: gaburata@gmail.com

Можете да ме намерите и във  Facebook: Габриела Сгънатова.
Може да използвате и формата за контакт в сайта.

По който и от начините да изберете да се свържете с мен е необходимо да посочите кой / кои продукти желаете да поръчате (името на продукта и неговия код), да оставите телефон за връзка с Вас, имена на получател и с кой куриер предпочитате да Ви бъдат доставени. Пратката ще бъде изпратена с наложен платеж . Цената на доставката зависи от теглото и стойността на Вашата поръчка и се изчислява според тарифните услуги на куриерската фирма.
Ако сте от Варна, поръчката може да бъде получена лично от мен.

При нужда от повече информация, не се колебайте да ме потърсите, независимо дали е делничен, или почивен ден!

 

Политика за поверителност

Comments are closed.