доставка

Доставка

Изпълнявам поръчки на територията на цяла България.

Доставките се изпълняват според условията на куриерски фирми Еконт или Спиди. Необходимо е да посочите кой / кои продукти желаете да поръчате (името на продукта и неговия код), да оставите телефон за връзка с Вас, имена на получател и с кой куриер предпочитате да Ви бъдат доставени.  Всички цени в сайта са за крайни клиенти. От 01.02.2020г. влезе в сила промяна в ценоразписа на напитките от алое, валиден за цяла Европа и са вече актуализирани. 

Връзка с мен за поръчки и въпроси:

  1. Можете да се свържете с мен на телефон 0889 799 126 – може да ми пишете и на Вайбър.
  2. Ако Ви е по-удобно можете да ми изпратите ел.съобщение на e-mail: gaburata@gmail.com
  3. Можете да ме намерите и във  Facebook: Габриела Сгънатова.
  4. Дори и да не живеете в България можете да ползвате тези страхотни продукти. За по подробна информация как да се случи това се свържете с мен по един от начините, посочени по-горе.

Ако сте от Варна, поръчката може да бъде получена лично от мен.

Пазарувайте по цени на едро:

Всеки ,който иска да се включи и пазарува с 15% или 35% отстъпка Форевър продукти и така да си набави повече неща, може сам да се регистрира чрез бланката за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ в сайта на Форевър България.Ще трябва да въведете своя актуален имейл адрес, след което на него ще получите линк със своята бланка за регистрация. Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. БЕЗ никакви членски такси и подобни. Може да се регистрирате със Стартов пакет, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В двата случая получавате продуктите с 15% отстъпка. НО ако изберете Стартов пакет, следващите заявк за продукти ще бъдат с 35% отстъпка.

 Нужно е още да въведете моят регистрационен  ID номер 359000045806  както и

моите имена като човек (спонсор) , от когото научавате за ФЛП – Габриела Сгънатова

При нужда от повече информация, не се колебайте да ме потърсите, независимо дали е делничен, или почивен ден!

В случай, че използвате формата за контакт по-долу и не получите потвърждение от мен до 48ч., моля обадете ми се по телефона – 0889799126.

Политика за поверителност

Comments are closed.