Кьолнски списък

кьолнски списък

Защо е толкова важен и престижен този Кьолнски списък? За какво е предназначен?

Много хора посвещават живота си на спорта. Той е тяхна страст, техният живот, тяхното всичко. Някои стават легенди, други – не. Други пък обичат да гледат различни спортни мероприятия и си имат любим спорт и състезател. А колко много ни разочарова, когато разберем, че някои от нашите фаворити е дисквалифициран и са му отнети спортните права заради положителни допингови проби. Познато ви е това чувство на разочарование?

Знаете колко много се държи спортистите да не използват допингови продукти, но понякога се изкушават заслепени от онова невероятно чувство на победа и приемат от забранените субстанции волно или неволно.

И ето тук важна роля играе този Кьолнски списък. Световно известна компания като Форевър Ливинг Продъктс знае колко е важно да дава на хората, най-доброто и „играе“ по правилата. Любителите на спорта и професионалистите могат да са спокойни, че тяхната любима марка им предлага продукти, който няма да им попречат и така ще получат най-доброто.

12 продукта на Форевър са включени в престижния „Кьолнски списък“ на лекарствата и хранителните добавки, които не съдържат забранени „допинг“ вещества и могат да се използват от спортистите при тяхната подготовка и състезания. „Кьолнски списък“ се съставя ежегодно от специалистите на университетската антидопинг лаборатория в град Кьолн и е най-престижния справочник включващ разрешените и препоръчвани на активните спортисти вещества.

Това са:

Виждате ли хубаво? Дори Детските витамини са в този списък! Повечето велики спортисти започват да тренират от малки и тогава им трябват изключително много витамини, богата и полезна на нутриенти храна. Форевър Кидс им дава основните вещества. Така че всички родители на деца спортисти, а и не само, могат да се доверят на Форевър!

Знаете, че германските печати за качество, са се превърнали в еталон с годините. Точно защото не правят компромис с нищо, а тук се касае за здравето и компромисите са недопустими!

Прочетете още:

Comments are closed.