Очаквано добри „приятели“

добри приятели

Така, както има ден на приятелството (30 юли), така има и двойки Форевър продукти, които си пасват и са чудесни „приятели“. Форевър има много богата гама продукти за грижа за здравето и кожата, за да задоволи всички потребности. Тези продукти са един чудесен подарък, с който можете да кажете на вашите собствени приятели „Важен си за мен“.

Нека видим кои двойки Форевър продукти са очаквано добри „приятели“.

Гел от алое вера и Арги +

Подсилете фитнес резултатите си като усъвършенствате храненето с Арги + и Форевър Алое Вера Гел – перфектната двойка, която ще ви помогне да се почувствате по-добре и да изглеждате по-добре. Но какво прави тази комбинация? Аргги + е пълен с хранителни вещества, включително дневната ви стойност на „чудодейната молекула“ l-аргинин, популярна аминокиселина и градивен елемент за протеини, докато гелът от алое вера на Форевър комбинира алое с витамин С.

Течен сапун от алое и Крем от алое и прополис

През 2020г. с настъпването на пандемията от Коронавирус научихме колко е важно да си мием ръцете. Макар и локдаунът да е към своя край, миенето на ръце си остава все така важно. Течният сапун от алое е формулиран от чист 100% стабилизиран гел от алое вера и естествени почистващи препарати, което го прави ефективен и нежен. След като ръцете ви са хубави и чисти, помогнете за поддържането на здрава, красива и мека кожа с овлажняващите и кондициониращи свойства в Крема от алое прополис.

Алое ексфолиант и Алое липс

алое липс

Както лятото, така и зимата може да ви остави със суха кожа и устни, така че не забравяйте често да отстранявате мъртвите кожни клетки, за да изглеждате свежи и страхотни. Страхотен топ съвет е да използвате малко количество ексфолиант от алое върху сухи устни, за да отстраните всяка суха кожа и да завършите с Алое липс, който съдържа алое, жожоба и три вида восък, за да изгладите, хидратирате, успокоите устните и да сте в готовност за селфи, с което да се гордеете!

Алое сънскрийн и Алое вера гел

Всички знаем, че е важно да се грижим за кожата си на слънце! Създаден да защитава цялото семейство, слънцезащитният крем Алое Сънскрийн ви позволява да стоите дълго на слънце със своята водоустойчива формула и широкоспектърна защита SPF30 срещу UVA и UVB лъчи. След дълъг ден в градината или на плажа, не забравяйте да се намажете със 100% стабилизирано Алое вера гел, за да се охладите, успокоите кожата и да успокоите раздразнението.

Шампоан и балсам за коса от алое и жожоба

здрава коса

Радвайте се на красива, лъскава и лесна за стилизиране коса с тази комбинация от алое и жожоба. Съставките в шампоана премахват излишното омазняване от скалпа, като същевременно го успокояват, докато балсамът с жожоба и витамин В подхранва, защитава и укрепва косъма. Двата продукта са с балансирано pH и се използват заедно, за да придадат на косата копринен завършен вид като от фризьорски салон.

Сух дезодорант с алое и загряващ алое лосион

Независимо дали се връщате към фитнеса или тренировките у дома, или тичате навън, Сухият дезодорант на Форевър осигурява ефективна целодневна защита. Нежен, но мощен, не съдържа алкохол и алуминиеви соли, които обикновено се съдържат в дезодорантите против изпотяване. Продължете тренировъчната си сесия със загряващи агенти и охлаждащо алое в Загряващия алое лосион, за да осигурите блажено облекчение от болки след тренировка.

Източник: Forever Living Products UK Blog „ForeverKnowledge“, публикувана на 24.07.2020г, автор Rachel Sharpe

Прочетете още:

Comments are closed.