Бизнес възможност

БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ

Пътят към богатството е само чрез пасивния доход, който идва при теб независимо от усилията ти.Създай източник на пасивен доход и живей за свое удоволствие.

Джон Рокфелер

Искате ли да имате повече свободно време?
Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?
Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец?

Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс. Компания, която е на пазара повече от 40г. и  има офиси и продуктови центрове в над 160 държави. Това на практика дава възможност за международен бизнес.

Вече повече от четири десетилетия хора като вас си изкарват прехраната като работят на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.

Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото, ако работите за друг работодател.

Какво имам предвид?

При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназначена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.

бизнес възможности

Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият маркетингов план ви предлага десет различни начина да печелите пари. Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на ФЛП ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете.

Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на ФЛП са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на ФЛП не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет. Как да се включите бързо, лесно и онлайн ще разберете ТУК.  

Взетемете своя първи продукт, за да го тествате и покажете на приятелите си. Присъединяването вибизнес възможност във Форевър не изисква първоначална такса, нито последваща. 

Всъщност просто сменете марката си и разкажете за нея на колкото се може повече хора. Щом започнете да използвате тези продукти, това ще ви проличи и дори ще ви разпитват.

МАРКЕТИНГОВИЯТ ПЛАН  на компанията е най-щедрият в тази индустрия. Сами ще се убедите. Вземайки решение сега да се включите, това може да бъде най-добрият избор, който някога сте правили. Сега нещата зависят от вас самите, а не от вашия началник.  А ето как МОЯТ ИЗБОР се оказа най-добрият, който съм правила.

Comments are closed.