Бизнес възможност

БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ

Пътят към богатството е само чрез пасивния доход, който идва при теб независимо от усилията ти.Създай източник на пасивен доход и живей за свое удоволствие.

Джон Рокфелер

Искате ли да имате повече свободно време?
Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?
Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец?

Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс. Компания, която е на пазара повече от 40г. и  има офиси и продуктови центрове в над 150 държави. Това на практика дава възможност за международен бизнес.

Вече четири десетилетия хора като вас си изкарват прехраната като работят на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.

Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото, ако работите за друг работодател.

Какво имам предвид?

При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназначена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.

бизнес възможности

Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият маркетингов план ви предлага десет различни начина да печелите пари. Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на ФЛП ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете.

Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на ФЛП са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на ФЛП не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет. Как да се включите бързо, лесно и онлайн ще разберете ТУК.  Взетемете своя първи продукт, за да го тествате и покажете на приятелите си. Присъединяването ви във Форевър не изисква първоначална такса, нито последваща. 

Всъщност просто сменете марката си и разкажете за нея на колкото се може повече хора. Щом започнете да използвате тези продукти, това ще ви проличи и дори ще ви разпитват.

бизнес възможност10 НАЧИНА ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ФЛП:

  1. Печелите до 48% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по цени с 30% отстъпка, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв.Печелете от покупките на новус клиентите, които лично спонсорирате. Ако, да речем, ваш нов партньор направи поръчка запоръчка за 2 бонусни точки, вие ще получите печалба от 259 до 369 лв.
  2. Печелите от 5% до 18% допълнителна отстъпка за личните си покупки.
  3. Печелите от 5% до 18% бонус върху покупките на новус клиентите в екипа ви. Когато спонсорирате нови хора, получавате процент от стойността на техните покупки по цени на дребно, докато те не постигнат ниво Асистент Супервайзор.
  4. Печелите от 3% до 13% бонус върху покупките на собствениците на Форевър бизнес (СФБ) във вашата група. След като се изкачите на ниво Супервайзор в маркетинговия план ще можете всеки месец да се квалифицирате за групов бонус – процент от стойността на всички поръчки на вашата група по цени на дребно.
  5. Печелите от 2% до 6% бонус върху покупките на СФБ в екипи на спонсорирани от вас Мениджъри. Когато помогнете на свои партньори да се издигнат до ниво Мениджър в маркетинговия план, всеки месец ще имате възможност да се квалифицирате за Лидерски бонус – процент от стойността на всички покупки на хората в мениджърските екипи под вас по цени на дребно.
  6. Печелите до €800 месечна премия Forever2Drive за нова кола, къща, образование и др. След квалификация за участие, допълнителната премия се изчислява въз основа на обема покупки на вашата група.
  7. Печелите до 3% допълнителен бонус върху покупките на СФБ в екипи на Мениджъри под вас. Когато работите с Мениджърите, лично спонсорирани от вас и те поддържат активността си, имате възможност да се квалифицирате за този бонус. Той може почти да удвои месечните ви доходи!
  8. В края на всяка година компанията възнаграждава най-добрите собственици на Форевър бизнес, изпълнили условията на програма Chairman’s Bonus. Чековете се връчват на квалификантите на Глобалното рали на Форевър. На тазгодишната среща най-големият чек беше за Ролф Кип от Германия на стойност $1 191 903,40.
  9. Спечелете безплатни пътувания до курортите на Форевър, тропически острови и глобални срещи, организирани от компанията.
  10. Периодично Форевър Ливинг прави промоции и състезания с различни награди.

МАРКЕТИНГОВИЯТ ПЛАН  на компанията е най-щедрият в тази индустрия. Сами ще се убедите. Вземайки решение сега да се включите, това може да бъде най-добрият избор, който някога сте правили. Сега нещата зависят от вас самите, а не от вашия началник.  А ето как МОЯТ ИЗБОР се оказа най-добрият, който съм правила.

Comments are closed.