Незаменимата петорка

незаменимата петорка

„Болестта не се появява случайно. Съхранявайте здравето си с незаменимата петорка.“

                                                                                                                                                                                         Дорн Паркър – УД на ФЛП Великобритания

Всяка година в края и в началото ѝ стигаме до извода, че е време за нов старт.  Всеки от нас взима решения и си обещава да промени нещо в живота си. Нашето предложение е да включите в ежедневното си меню незаменимата петорка.

Експертът на ФЛП Великобритания Дорн Паркър учи всеки, че за оптимално хранене към ежедневната доза от избраната от вас напитка от алое вера, трябва да добавяте още пет важни продукта на Форевър. Техните съставки покриват най-важните потребности на организма, за да функционира той възможно най-добре.

А-бета-кеър – витамини А, Е и селен

Три мощни антиоксиданта, жизненоважни за борбата със свободните радикали. Перфектната комбинация е отлична за поддържане на здрава кожа, коса и зрение. Тялото превръща бетакаротина във витамин А, когато има нужда от него и така няма риск от предозиране на този витамин.

Абсорбент-С – витамин С и биофлавоноиди

Помага на тялото да поддържа здрава съединителна тъкан, кожа, стави и подобрява дихателните функции. Витамин С е незаменим и за усвояването на желязо от организма. В Абсорбент-С витаминът е свързан в матрица от овесени трици за пълноценно и постепенно абсорбиране.

Нейчър-мин – всекидневна доза минерали

Минералите са важни за храносмилането, подновяването на тъканите и успокояването на нервната система. Те играят и ключова роля за активиране на гените и хормоните, пренасят кислород из тялото и поддържат здрави костите.

Арктическо море – незаменими мастни киселини

Меките капсули съдържат омега 3 и 9 плюс олеинова киселина, които спомагат за понижаване на нивата на лошия холестерол, за поддържане на здраво сърце и кожа. Арктическо море може да допринесе също за подобряване на концентрацията и паметта.

Пчелен прашец – 96 полезни съставки

Тази невероятна мултивитаминна и мултиминерална хранителна добавка от пчелния кошер повишава енергията и издръжливостта, помага за поддържане на здрава сърдечно- съдова, храносмилателна и нервна система. Лесно се усвоява от тялото и подобрява ефикасността на имунитета.

Изборът е изцяло ваш кое е по-добре. Дали да чакате да се разболеете, да допуснете вирусите да ви повалят, или да предприемете мерки и да не допускате грипните епидемии да ви повалят. Дали да продължите по същия начин, или да набавите на тялото си онези жизненоважни вещества и да се чувствате по-добре. Резултатите няма да закъснеят.

Информационен бюлетин на ФЛПБ – бр. 132, 2013г.

Прочетете още:

Comments are closed.