Ценностите на Форевър

ценностите на форевър

Мнозина извън Форевър са чували за компанията, но в повечето случаи познанията им се ограничават до това, че произвеждаме продукти от алое вера и ги предлагаме чрез мрежов маркетинг.

Алоето наистина играе важна роля, но същността на Форевър е изградена и от крепки ценности и етика. Именно те, заедно с нашата мисия, правят компанията ни истински впечатляваща. Важно е и вие да ги познавате, за да разберете добре каква фирма представлявате, та да укрепне вярата ви в нея. Ето някои от ключовите аспекти на Форевър.

Произвеждаме качествени продукти

Характеристиките на суровините могат да варират в зависимост от реколтата, климата, сезона, условията на съхранение и т.н. За да сведем отклоненията до минимум и да гарантираме качеството на нашето алое, всички листа се преработват и опаковат за транспортиране в рамките на броени часове от откъсването.

Производственото ни предприятие „Алое вера – Америка“ (АВА) се намира в Далас, щата Тексас. От мига, в който суровината пристигне там, изработката на един продукт обикновено отнема около четири месеца. Причината е, че в АВА много държат да са сигурни, че продуктите ни са от най- високо качество. Форевър винаги е развивала бизнеса си, ръководейки се от тази ценност.

Миналата година в АВА са преработена 19 милиона литра чисто алое, вложено в различните ни продукти. Количеството е достатъчно да пълните ваната си с алое всеки ден в продължение на 275 години! Заради феноменалния ръст на търсенето АВА инвестира в ново свръхмодерно оборудване, за да гарантира, че продуктите ще се произвеждат все така ефективно и без компромиси в качеството.

Наясно сме, че репутацията ни зависи от качеството на продуктите и че когато то е високо, резултатите са налице. Хиляди суровини ежедневно се доставят в АВА и всяка една без изключение се изследва, преди да бъде вложена в продуктите ни. Така гарантираме отсъствието на микроби, плесени, тежки метали и др. Следват още тестове по време на производството, както и финалните след завършване на готовия продукт. Правят се и изследвания за стабилност, за да сме сигурни, че крайният продукт е възможно най-чист, преди да стигне до собствениците на Форевър бизнес и клиентите. В АВА се правят общо над милион и половина тестове за качествен контрол годишно, което се равнява на едно изследване на всеки 20 секунди, 24 часа в денонощието!

Грижим се за околната среда

Форевър постоянно преразглежда практиките си, за да ги усъвършенства. Отнасяме се с внимание към околната среда не защото е модерно, а защото вярваме, че така е редно! Продуктите на Форевър преминават през забележителен процес. Той винаги започва с растението алое вера. Нашето алое расте в собствените ни плантации в Доминиканската Република и в Тексас, САЩ. Притежаваме над 2 500 хектара с насаждения – в Доминикана се намира най-голямата алоева плантация в света. Винаги влагаме най-доброто от себе си, за да имаме отлична реколта, но се стараем и да пазим екологичното равновесие.

Наскоро инвестирахме в нова напоителна система, за да намалим потреблението си на вода. Осъзнаваме, че водата е важен природен ресурс и искаме да я съхраним. Вместо да поливаме целите насаждения, както правехме преди, изградихме система за капково напояване, която се грижи всяко растение да получава точно необходимото количество вода. Този метод е далеч по-ефективен и драстично намали потреблението ни на вода.

Листата на алоето се берат на ръка много внимателно. Преработват се в рамките на броени часове, за да сме сигурни, че получавате най-чистия и най-пресния гел от алое вера с непокътнати естествени свойства. Всеки ден преработваме по 85 тона алое, като около 30 тона от тях могат да се възприемат като отпадък, защото във Форевър използваме само гела от вътрешността на листата, а корите остават. Но вместо да ги изхвърляме, ние ги смиламе и ги връщаме в почвата като естествен тор.

Не използваме никакви химически препарати – торове, пестициди или хербициди, в грижата си за нашите над 30 милиона растения алое вера. Най-добрият заместител на химикалите са световно известните ни алоеви кози. Стадото ни обикаля плантациите и съвестно изяжда нежеланата растителност и наторява, за да растат великолепните ни насаждения здрави и необезпокоявани. Непрекъснато търсим и начини да намалим въглеродния си отпечатък. Напоследък вероятно сте забелязали някои промени в опаковките ни, които са резултат от този стремеж. Също така в АВА сме въвели строго регулирана програма за рециклиране, за да сме сигурни, че нищо излишно не се похабява.

Грижим се за хората

С над 40-годишното си вдъхновяващо управление и разум- ни ръководни принципи Рекс Моън е посветил по-голямата част от живота си да помага на хората да постигат онова, към което се стремят. Винаги се е грижил за добруването на другите и тази загриженост включва и хората, които работят за него. Форевър наема местни фермери в плантациите си с алое. Предоставят им се отлични условия за работа, а стабилните им работни места и заплащане са обект на завист в останалите региони на страната.

Форевър се отнася с грижа и към животните. Политиката на компанията категорично се противопоставя на изпитването на продукти и суровини върху животни. Можете да сте сигурни, че никой от продуктите ни не е тестван върху животни на нито един етап от производството, а и не работим с други лаборатории, които извършват опити върху животни.

Може би не знаете, но Рекс Моън е и основател и главен изпълнителен директор на Форевър Гивинг – благотворителна организация, която подпомага усилията на други фондации да подобряват живота на хората. Това се случва под формата на борба с глада и бедността или чрез осигуряване на иначе липсващи здравни грижи за деца и семейства. Всъщност от всичко, което е постигнал, Рекс смята за свой най-голям успех възможността да помага на хората по света. За да научите повече за дейността на Форевър Гивинг, или да направите дарение, моля посетете forever-giving.org.

Мисията на Форевър

Създаваме благоприятна среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията си и собствениците на Форевър бизнес напред.

Всичко, което правим като компания, е подчинено на това верую. Стремим се да изпълваме хората със сили и вдъхновение, като им предлагаме почтена възможност, която реализира потенциала им, укрепва увереността им и ги насърчава да помагат на другите. Вярваме, че нашите продукти и маркетингов план са наистина забележителни и ще продължаваме да бъдем пазарен лидер, който не се страхува да се развива и учи.

Най-важното е, че с гордост водим поколение след поколение собственици на Форевър бизнес. Вълнуващо е да виждаме колко много хора постигат успехи, като си изграждат свой бизнес; бизнес, който вдъхновява, мотивира и възнаграждава работата в екип; бизнес, който дава сигурност, допринася за здраве и жизненост и има положително въздействие върху хората около нас.

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.170, 2016г.

 

Прочетете още:

Comments are closed.