Безстрашни пред вирусите

вирусите

Ето че застудя и е време да се подготвим срещу атаките на вирусите и гриповете

По-ниските температури си имат свои предизвикателства. За разлика от лятото, когато сме много повече навън, през есента и зимата често се озоваваме затворени с приятели и роднини в топли, уютни помещения. Но в тази задушевна атмосфера въздухът обикновено е застоял, а микробите виреят в него на воля. Не се притеснявайте, защото Форевър предлага перфектна комбинация, която ще ни помогне да се предпазим от тъжния есенно-зимен блус.

Гел за почистване на ръце с алоегел за почистване на ръце

Миенето на ръцете е признато от всички хигиенни институции за един от най-добрите начини за предотвратяване на разпространението на микроби. А
ръцете ни вече могат да бъдат по-чисти навсякъде – в офиса, във фитнеса, в училище, в магазините и търговските центрове, или когато сме навън със семейството си, благодарение Почиствашият гел за ръце (код: 333), който може винаги да бъде с нас. И като казваме „навсякъде“, то е съвсем буквално, защото това е единственият начин да сме сигурни, че и ние и семейството ни сме защитени и то най-вече на места, на които сапунът и водата не са ни под ръка. Успокояващото кожата алое  омекотява и овлажнява ръцете ни, като същевременно ги почистват. Със своето високо съдържание на 70% алкохол, можем да сме спокойни, че ръцете ни ще бъдат чисти. Ароматът на цитруси пък разсейва вътрешното напрежение и ни освежава. Вдишвайте тези ободряващи ухания и търкайте ръцете си енергично винаги и навсякъде!

абсорбент САбсорбент-С

Изследване на Американския национален здравен институт съветва дневният прием на витамин С да бъде поне 200 милиграма. Храните с високо съдържание на незаменимия витамин се препоръчват за здравословен начин на живот. Но той е водноразтворим и човешкият организъм не го произвежда сам, което означава, че трябва непрекъснато да си набавяме този мощен антиоксидант. Научно доказано е, че тялото ни изразходва витамин С много по-бързо, когато е подложено на стрес. Ето защо ви съветваме да се възползвате от силата на Абсорбент-С (код: 048), за да бъде вашата имунна система в отлична форма през цялата зима. Хранителната добавка на ФЛП съчетава полезния витамин С с овесени трици в удобен за употреба продукт. Матричният състав, разработен по уникален, патентован процес, дава възможност на организма да усвои напълно 60-те милиграма от антиоксидантния витамин във всяка таблетка.

прополисови таблетки за смуканеПчелен прополис

Нека пчелният прополис на Форевър (код: 027) да подсили естествените защитни сили на вашия организъм. В пчелния клей се съдържат натурални вещества, които допринасят за подкрепа на имунната система, а прополисът на Форевър се събира в региони без замърсявания, за да се гарантира неговата чистота. Дръжте този зимен воин винаги наблизо, за да ви пази през всички студени месеци и да подпомага работата на вашия имунитет.

Форевър чесън и мащерка

Употребата на чесъна и мащерката датира от хиляди години. В египетски папирус от 1500 г. пр.н.е. са изброени 22 рецепти с чесън при оплаквания от главоболие, болки в гърлото и физическо изтощение. Първите доказателства за свойствата на чесъна достигат до нас от 1858 г., когато Луи Пастьор открива, че той унищожава вредни бактерии. Националната медицинска библиотека на Бетесда, щата Мериленд (САЩ), е съхранила над 100 научни разработки за чесъна, публикувани от 1983 г. насам. Мащерката съдържа сапонините танин, фенол и тимол – антибактериални и противогъбични вещества, които облекчават бронхити, успокояват храносмилателната система и са силни антиоксиданти. Наличието на калий, калций, магнезий, витамини В и С също допринася за благотворното въздействие на „Форевър чесън и мащерка.

Прочетете още:

Comments are closed.