Подхранете и възстановете кожата си

подхранете и възстановете кожата си

Отпусни се, наслади се, подмлади се!

ПОДХРАНЕТЕ И ВЪЗОБНОВЕТЕ КОЖАТА СИ С НАЙ-ПРОГРЕСИВНАТА АЛОЕ МАСКА ДОСЕГА

Форевър отново съчетава силата на науката и природата, за да предложи невероятно интензивна хидратация. Потопете се в следващото измерение
на грижите за кожата с нашата нова алое био-целулозна маска.

Технологията

Алое био-целулозната маска на Форевър е създадена в контролирана среда от специален микроорганизъм, който ферментира и изгражда био-целулозните нишки. По време на процеса на ферментация бактерията се храни с алое вера гел от нашите собствени плантации и с морска трева, като по този начин ги вгражда директно в био-целулозните фибри. Така материалът за маската е без аналог на пазара и усещането върху вашето лице ще ви очарова.

Козметичното постижение е невероятно. Фибрите са 1000 пъти по-тънки от човешкия косъм и имат способността да задържат влага. Благодарение на това маската приляга плътно към контурите на лицето ви и прониква и в най-фините линии и бръчици по-ефективно от традиционните текстилни маски.

Тази технология, съчетана с ексклузивната комбинация от съставки на Форевър, осигурява двуфазно полезно действие и превръща маската в уникален продукт на пазара днес!

ПЪРВА ФАЗА

Полезните свойства на самия био-целулозен материал на маската проникват дълбоко под повърхността на кожата. В нишките е вграден гелът от вътрешността на листата на отглежданото в собствените ни плантации и брано на ръка алое вера заедно с морска трева, за да овлажняват, омекотяват и обгрижват кожата.

ВТОРА ФАЗА

Супер хидратиращият серум е обогатен с натурални съставки, благодарение на които кожата ви изглежда и се чувства сияйна и възобновена за по-дълго време. Маската е потопена в този разкошен и ефикасен серум и той няма нужда да се изплаква след свалянето ѝ, а може да остане върху кожата и да продължи да действа. Това са двата начина, с които алое био-целулозната маска оказва благотворно влияние върху кожата ви!

Интензивна хидратация с лекота

Алое био-целулозната маска е подходяща за всички типове кожа и е невероятно лесна за използване. Просто отлепете защитния текстилен слой и я поставете. Леко я притиснете, за да прилепне добре. Веднага ще усетите как гъвкавият материал приляга с лекота към лицето ви. Щом я закрепите хубаво, отлепете и външния защитен слой. Сега е време да се отпуснете и да почувствате как подмладяващата сила на био-целулозната маска действа.

През следващите 20 минути алое био-целулозната маска ще ви поглези с двуфазното си полезно действие. Когато я свалите, просто втрийте останалия серум в кожата си и се наслаждавайте на дълготрайната хидратация и мекота. Ще се почувствате освежени и възстановени без лепкаво или тежко усещане върху лицето. Доставяйте си удоволствие с алое био-целулозната маска поне веднъж седмично или винаги, когато имате нужда.

ЕКОЛОГИЧНА КОЗМЕТИКА

Искате козметика с добавена стойност? Партнирахме си с производител, който не вреди на околната среда и притежава LEED сертификат. Той създава маските по екологичен способ, използвайки нашата формула и съставки. Всяка част от самата маска е 100% компостируема, за да сте спокойни, че не вредите на околната среда. Просто още един начин да щадим света, в който живеем. Маската се разгражда напълно за едва шест седмици!

Прочетете още:

Comments are closed.