Полезна наслада

полезна наслада

Наслади се на новата напитка Алое и праскови

Подобрете храносмилането си със силата на алоето и се насладете на вкуса на сладки и сочни праскови.

Нашето алое вера расте в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Отглеждаме го сами в собствени плантации и се грижим за него с любов и внимание, за да ви предлагаме най-полезните и висококачествени продукти от алое.

Когато се приема вътрешно, алое вера притежава естественото свойство да изчиства храносмилателната система и да ѝ помага да усвоява по-ефективно полезните вещества от приеманите храни. То същевременно действа и като пребиотик, допринасяйки за растежа на полезните чревни бактерии. Уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му подкрепят имунната система.

алое и прасковиАлое и праскови

В новата Форевър напитка Алое и праскови съчетахме 84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението със сочно пюре от праскови. Резултатът е ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера.

Към съкровищницата от хранителни вещества, съдържащи се в алоето, добавените праскови в тази напитка не само я правят невероятно вкусна, но и я обогатяват с допълнително количество от ценния витамин С плюс витамин А, ниацин, калий, калций и още много и полезни витамини и минерали.

Прасковите са източник и на няколко нутриента, подкрепящи зрението – споменатият вече витамин А, също рибофлавин и цинк. Ако към вече изброените добавим и витамин В6, фолат, желязо и мед, които също откриваме в прасковите, ще видим, че те допринасят и за нормалната функция на имунната система. Това далеч не е всичко, но сме сигурни, че познавате добре ароматния плод и лично сте се убедили колко добре се отразява върху тялото ви. А в съчетание с любимото алое, комбинацията е наистина чудесна.

Разбира се, трябва да напомним също, че Форевър алое и праскови се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата Тетра Пак опаковка е изработена от 100% рециклируеми материали, и ви дава възможност да се насладите на чистото алое вера със сладкия вкус на прасковите – така, както природата ги е създала.

За новия процес на преработка и специалните бутилки разбери ТУК.

Месечен бюлетин на ФЛПБ – бр.202, 2018г.

Прочетете още:

Comments are closed.