Природа и наука в грижата за кожата

грижа за кожата

Пресечната точка на природата и науката

Натуралните и синтетичните съставки обикновено се демонизират онлайн от хора, които са дълбоко убедени, че едното е по-добро от другото. Но истината е, че и естествените и изкуствените компоненти могат да бъдат невероятно ефикасни и полезни в грижата за кожата. Ако и вие сте се питали кои са по-добри, отговорът е – и едните, и другите. Всъщност идеята, че някой трябва да използва само изцяло натурални или само синтетични съставки е не просто остаряла, а направо безплодна.

компанията за алое вера

Ако има нещо, което може да направи и най-хубавите натурални съставки още по-добри, то това е науката. И това важи не само за козметиката. Хранителните добавки са по-ефикасни и полезни благодарение на комбинирането на природа и наука. Когато се използват съвременно оборудване и прогресивни технологии, естествените съставки могат да бъдат подсилени, за да се разкрият повече от полезните им свойства. Тези процеси помагат за изчистване на натуралните компоненти от алергени, за защита на крайния продукт от бактериално замърсяване и цялостно подобряване на ефикасността.

За съжаление потребителите често възприемат изкуствените съставки като нездравословни и опасни

Съчетаването на наука и природа също запазва качеството на козметичните продукти постоянно. Истински биологичните съставки, които не преминават през никаква преработка, могат да бъдат много променливи и с варираща ефикасност. Така може две партиди от един и същ продукт да имат съвсем различни характеристики и действие. Дори цветът и консистенцията могат да се променят заедно с резултатите.

Благодарение на технологиите натуралните съставки могат да се стабилизират, подсилват и да бъдат синтезирани в изкуствени условия, за да се уловят всички техни полезни свойства и да сте сигурни, че продуктите, които използвате всеки ден, винаги ще дават едни и същи добри резултати. Когато се впрегнат най-новите технологии, за да станат натуралните съставки още по-добри, потребителят печели. Като четете етикетите, не се плашете от научно разработените компоненти, напротив – търсете ги! Ще виждате по-добри резултати, ако прегърнете мощните ползи, които ще почувствате, когато с помощта на науката се подсилват и съхраняват предимствата на природата.

Какви са вашите цели в грижата за кожата?

В козметичните продукти на Форевър винаги първата съставка е чистият гел от вътрешността на листата на алое вера от нашите собствени плантации. Към него прибавяме други натурални и прогресивни от научна гледна точка съставки, които да допълнят и подсилят многобройните полезни свойства на алоето. Резултатът е колекция от козметични продукти, създадени да ви помагат да постигате целите си от анти-ейджинг до успокояване на кожата и още много. Благодарение на подхода ни нашите клиенти могат да са спокойни, че всеки път ще получават едни и същи отлични резултати – безвредни, ефикасни и дълготрайни.

Основни групи козметика:

  • Анти-ейджинг: Инфинит от Форевър атакува стареенето отвътре навън с комбинация от природа и наука от ново поколение. За създаването на серията нашите специалисти откриха пептиди, натурални минерали, билки, пустинни растения и най-новото в козметологията не само за да допълнят алоето, но и да подсилят полезните му качества. Клинично проучените съставки работят в хармония с природата, за да намаляват появата на фини линии и бръчици, да изглаждат кожата и да подкрепят красотата отвътре навън.
ежедневна грижа за кожата соня
  • Смесена кожа: понякога суха, друг път мазна, наричаме комбинираната кожа също „нормална“. Ежедневната грижа за кожата „Соня“ представлява прогресивна колекция от продукти за смесена кожа. Формулите на базата на гел допринасят за по-дълбоко проникване на алоето и неговите полезни свойства, за да балансира и озари кожата с мощна хидратация и питателни нутриенти.
  • Проблемни области: ако искате да се погрижите целево за конкретни проблемни области и да допълните всекидневния си режим, специализираната козметика на Форевър е отлично решение. Всеки от тези продукти се съсредоточава върху дадена специфична потребност на кожата – от петна и неравна структура до сенки под очите. Добавете ги към личния си козметичен си режим, за да го приспособите към собствените си нужди. (пробуждащ околоочен крем | код: 561, защитен дневен лосион | код: 557, изглаждащ ексфолиант | код: 612, балансиращ тоник | код: 560, алое активатор | код: 612, алое био-целулозна маска | код: 616).

Месечен бюлетин на ФЛПБ – брой 220, 2020г.

Прочетете още:

Comments are closed.