За мен

Коя съм аз?

Габи

Аз се казвам Габи . Обичам фотографията, както  и да пия гел от алое вера! От 2014г. използвам продуктите, а от 2015г. съм част от Форевър Ливинг Продъктс.  До 2014г. само бях чела за полезните свойства на растението алое вера. Но имах нужда да подобря здравословния си статус. Не след дълго се престраших да опитам продуктите на Форевър. Започнах с нектара от алое и червени боровинки, тъй като се борех с хроничен цистит. Беше ми омръзнало да вися по опашки пред лекарски кабинети, шепи изпити лекарства без резултат. После  си набавих различни продукти за грижа за кожата и лична хигиена. Останах очарована, а не след дълго и резултатите бяха видими. Сега съм голям алоефил! Защото ми харесва. Защото е полезно. Защото забравих за проблемите си.

Няколко години по-късно не съжалявам за избора си .Всъщност това беше най-доброто решение, което съм взимала за себе си! ЩАСТЛИВА СЪМ, че го направих и се гордея с избора си! Спестих си много нерви и време. А най-хубавото е, че мога да помагам на хората около мен да са по-здрави, също като мен, независимо в кой край на света са те! Благодаря на интернет, че имах възможността да науча за алое вера и Форевър Ливинг. Разглеждайки тази страница, съм убедена, че ще откриете нещичко за себе си и знам, че няма да съжалявате. Защото Форевър е качество, което няма да откриете в магазина.

Габи Ден на успехаОсвен здравето, което получих, Форевър ме научи да вярвам в себе си. Научи ме да се усмихвам и да мечтая. Научи ме да гледам на Света по един по-различен начин. Благодарение на Форевър се запознах с прекрасни хора и за пореден път се убедих, че няма случайни неща. Какво по-хубаво от това да се обградите с невероятни хора и здраве?! Изградих прекрасен екип от хора (дори извън България), които искат също да са здрави и да следват мечтите си.

Форевър е моята причина да се усмихвам! А вашата коя е?

Чудите ли се още дали да започнете да пиете гел от алое вера и да се присъедините към Форевър България? Недейте. Едно простичко решение може да промени много неща! Просто действайте!

Как изборите променят живота ни можеш да прочетеш ТУК.

За мен ще бъде удоволствие да се обградя с хора, които искат да променят живота си към по-добро – да се снабдят с чудесните продукти за здраве или да се присъединят към компанията с моя помощ.. Как да се случи това, може да разберете ТУК

Comments are closed.